hojrak6 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Witam Zainstalowałem sobie UBUNTU 7.04 i problem polega na tym ze jak ściągnę sobie jakiś motyw wchodzę do system/preferencje/motywy i próbuję go wgrać wtedy wychodzi błąd "format pliku jest nie poprawny". jest tak za każdym razem, w każdym themie wyskakuje dokładnie to samo. Jest to format .cgwdrheme Zassałem gnome-compiz-manager. W system/preferebche pojawiło się gl Desktop i tam w ustawieniach tez nic nie mogę poradzić dlatego że program ten odsyła do tego samego managera motywów. Dzięki za pomoc. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 wywal compiza i uzyj beryla w tandemie z emeraldem. i bedzie cymes gut. beryl-manager i emerald-theme-manager Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 wywal compiza i uzyj beryla w tandemie z emeraldem. i bedzie cymes gut. beryl-manager i emerald-theme-manager beryl niezyje... compcomm jest teraz (tymczasowa nazwa) czyli polaczenie compiza i beryla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...