PITer Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 mam pytanie gdzie w Gdańsku kupie grile do wentylatorów 80mm ? Lub jakis tani sklep wysyłkowy z grilami laserowo wycinanymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rice Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 chodzi ci o grile takie wyczepiste czy takie zwykłe bo jak o wyczepiste to zobacz na www.pc-tuning.pl w sklepie w gdansku nigdzie nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Szukam zwyklych metalowych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rice Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 w każdym sklepie komputerowym. albo zobacz koło tego hotelu jak on tam się nazywa chyba heweliusz tam gdzieś jest sklep elektroniczny. Tam kupowałem wentyla i gril kosztował mnnie 4 zł chyba :) :D Życzę miłego szukania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rice Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 To jest ulica heweliusza. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardianz Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 (edytowane) www.wista.info mają pare grilli, sklep znajduje się w locie na drugim pietrze polecam kabel fdd uv thermalteke za 15 zł !!! i świecący kabel usb też za 15 zł Edytowane 23 Czerwca 2005 przez Ardianz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 grile zwykle to w kazdym elektronicznym. a takie bardziej to wiem ze w gdyni na dworcu. sklep sie chyba 'demo' nazywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...