Cinek91 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Witam! Ostatnio kupiłem zasilacz Pentagram Silent Force 460W. Po zamontowaniu do kompa mój młodszy brat zainteresował się przełącznikiem 230V - 115V. No i go przesunął :). Coś trzesnęło,zaśmierdziało i koniec...:P Zasilacz padł... Czy zasilacz powinni przyjac na gwarancje? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Wróżkami nie jesteśmy, wszystko zależy od serwisu pentagrama. Jeśli dojdą, że z winy użytkownika, to o gwarancji możesz zapomnieć. No chyba, że okażą dobrą wolę. Tak czy inaczej, nie spróbujesz, to się nie przekonasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 wątpię żeby przyjęli... bo to z twojej/brata winy... możesz go teraz zabić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 (edytowane) Cinek91 nie martw się i oddawaj zasiłkę na gwarę :) co Ci szkodzi, jestem na 90% przekonany, że zasiłka wróci do ciebie sprawna Edytowane 28 Kwietnia 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Juz kiedys bylo na forum. Koles przelaczyl podczas pracy zasilacza :lol2: Mgle mial w calym pokoju. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicuś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Tylko się przypadkiem nie wyklep,że przełącznik został przesunięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek91 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Mam nadzieje ze przyjma ;). Po weekendzie wysle... Najbardziej irytuje mnie to ze cieszylem sie nim tylko 1 dzien :P hehe. A taki fajny byl... No coz... Teraz wystarczy tylko na brata sie przyczaic ;]. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...