qbn Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Odblokowałem mojego radka rivatuner niby na 9700 i po włączeniu windowsa ikonki na pulpicie mają jakies błedy, a jak włącze jakąś grafike 3d to pojawia się czarny ekran ... i koniec zabawy. Czy jeżeli operacja z rivatuner mi nie pomogła to jest jeszcze sczansa że po przelutowaniu tego rezystorka i zmianie biosu będzie mi chodził jako 9700 ?? Thx Athlon1700@2600 512 Infineon REG ECC 266@341 cl2 2 2 1 2 9500 128MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Niekoniecznie - podbono niektóre 9500 nie da się odblokować bo własnie pojawiają się błędy grafiki - prawdopodobnie masz taką wersję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXt73 Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 a poco sciągni stery albo sam plik np: ati2mtag.7447c.sys (w zależności jakie Catalisty - ten plik do 3.1) stąd: http://www.maxdownloads.com/~ian/wizzard/ i powinno działać - u mnie działa że hej ! :P a jaknie działa = niemodowalną wersje masz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbn Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Nic to nie dało dalej to samo :( Jeżeli przelutuje ten rezystorek to bedzie to samo .... :?: :?: Thz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXt73 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 to nie ma znaczenia czy soft czy hard mod albo działa albo nie działa !!!!! ale zrobiłeś dokładnie tak jak jest napisane czyli plik ati2mtag.sys skopiowałeś do katalogu z instalką a potem instalacją ????? i nic ????!!! ... dziwne u mnie i kumpla działa bardzo dobrze ... Ja nawet podkręciłem kartę do wartości 351/648 i mam w 3Damrku 2003 ..... 4998 pts ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXt73 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 to nie ma znaczenia czy soft czy hard mod albo działa albo nie działa !!!!! ale zrobiłeś dokładnie tak jak jest napisane czyli plik ati2mtag.sys skopiowałeś do katalogu z instalką a potem instalacją ????? i nic ????!!! ... dziwne u mnie i kumpla działa bardzo dobrze ... Ja nawet podkręciłem kartę do wartości 351/648 i mam w 3Damrku 2003 ..... 4998 pts ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Niestety nic nie poradzisz,masz poprostu uszkodzone ktorys z pozostalych 4 potokow,albo nawet wszystkie.Z tego co czytalem na roznych forach to ati robilo 9500 z r300 ktore mialy sprawna strukture 7 porokow a 8 byl troche walniety(to podobno powoduje tylko male smiecenie w 3d po odblokowaniu),Ja mialem szczescie i trafilo mi sie dobre r300,super sprawne 8 potokow i jakas dobra seria bo chodzi na 380mhz na standardowym chlodzeniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 ati w capa ludzi zrobila - parenascie egzemplarzy chodzilo bez zarzutu a teraz juz takich nie dostaniesz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 NO coż nie pozostaje nic innego jak pozostanie przy 9500 albo wymiana na inny egzemplarz karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...