vattax Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Podlaczylem w/w karte. I tak sobie mysle czy all jest oki. Otoz po wlaczeniu np. SpeedFan`a pojawiaja sie slady zaklocen (poziome linie na ekranie monitora)! Podobnie gdy laduja sie czasami strony www. Nie zawsze jest ten efekt, ale czasami wystepuje. Denerwuje mnie to:( To normalne? ------------ Epox 8KHA+ rev. 2.0 | AMD Athlon XP 1700+ 0,13 JIUHB | Dragon Orb 3 Low | Kingston 256 DDR PC2100 | Quantum Fireball 40GB 7200 | Hercules Radeon 9500Pro 128MB | Teac 516EB | SBLive! 1024 | Samsung 957DF | MOTOROLA SB4200 SURFboard Cable Modem | Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 mialem to i samo ustapilo :) moze jakis skopany bios masz lub slaba zasilka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vattax Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 mialem to i samo ustapilo :) moze jakis skopany bios masz lub slaba zasilka hmm ... samo ustapilo ... wiesz moze to dlatego ze to nowka:P swoja droga widze ze to powoli ustepuje ... moze rzeczywiscie samo zniknie;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 wlacz w biosie spread spectrum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 to raczej zasiłka ja mam to samo na miom 8500 to ś aniedostki mocy zmień zasiłke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vattax Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 wlacz w biosie spread spectrum niestety nic to nie dalo:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vattax Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 to raczej zasiłka ja mam to samo na miom 8500 to ś aniedostki mocy zmień zasiłke Zastanawialem sie nad tym. Rzeczywiscie mam nie najlepszy zasilacz > Megabajt 300W. Ale mam i do tego watpliwosci: 1. Najsilniejsze nasilenie tych zaklocen jest po wlaczeniu komputera, z czasem znikaja aby nagle na chwile sie pojawic np. komunikat w trayu GG ze dostepny jest dany uzytkownik 2. Gdyby zasilacz nie wyrabial to te zaklocenia powinny przybrac na sile w grach gdy grafika najwiecej zjada pradu (chyba) - tymczasem w grach i benchmarkach obraz jest miodzio, bez zaklocen. Do czego zmierzam. Czy ta karta jest sprawna. Mam nadzieje ze to nie jest jej wina. W koncu to Herc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 w grach mialem w windzie tez , pozyczylem zasilke i teraz jest miodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vattax Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Sorki ze nudze ... ale moze to wina karty sieciowej do ktorej podlaczony jest modem kablowy ... ehhh ... taki przeblysk mysli;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 to odlacz i zobacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...