Skocz do zawartości
vattax

Hercules 9500pro 128ddr - zakłócenia obrazu

Rekomendowane odpowiedzi

Podlaczylem w/w karte. I tak sobie mysle czy all jest oki. Otoz po wlaczeniu np. SpeedFan`a pojawiaja sie slady zaklocen (poziome linie na ekranie monitora)! Podobnie gdy laduja sie czasami strony www. Nie zawsze jest ten efekt, ale czasami wystepuje. Denerwuje mnie to:( To normalne?

------------

Epox 8KHA+ rev. 2.0 | AMD Athlon XP 1700+ 0,13 JIUHB | Dragon Orb 3 Low | Kingston 256 DDR PC2100 | Quantum Fireball 40GB 7200 | Hercules Radeon 9500Pro 128MB | Teac 516EB | SBLive! 1024 | Samsung 957DF | MOTOROLA SB4200 SURFboard Cable Modem |

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem to i samo ustapilo :) moze jakis skopany bios masz lub slaba zasilka

hmm ... samo ustapilo ... wiesz moze to dlatego ze to nowka:P swoja droga widze ze to powoli ustepuje ... moze rzeczywiscie samo zniknie;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to raczej zasiłka ja mam to samo na miom 8500 to ś aniedostki mocy zmień zasiłke

Zastanawialem sie nad tym. Rzeczywiscie mam nie najlepszy zasilacz > Megabajt 300W. Ale mam i do tego watpliwosci:

1. Najsilniejsze nasilenie tych zaklocen jest po wlaczeniu komputera, z czasem znikaja aby nagle na chwile sie pojawic np. komunikat w trayu GG ze dostepny jest dany uzytkownik

2. Gdyby zasilacz nie wyrabial to te zaklocenia powinny przybrac na sile w grach gdy grafika najwiecej zjada pradu (chyba) - tymczasem w grach i benchmarkach obraz jest miodzio, bez zaklocen.

Do czego zmierzam. Czy ta karta jest sprawna. Mam nadzieje ze to nie jest jej wina. W koncu to Herc :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...