Ricci Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) Core 2 Duo E6600 @ 441MHz x 9, FC RicciLCh Asus P5W DH Deluxe 2 x 512 Patriot DDR2 1000 @ 1:1 882 4-4-4-8 Score 15242 pkt FSB sie skończyło,P5W DH bez modów,Vmch=1,65V(max) :wink: Edytowane 1 Maja 2007 przez Ricci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 WC - woda 10 stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) Gratki Yoto 1m :) .Szkoda,że z kaskadą nie wyszło, :unsure: ale co sie odwlecze... :lol2: Choroba, gonię ;)Jestem pełen podziwu n/t Twojego OC,szalejesz,brawo. :lol2: Jakoś nie było okazji tego wyrazić. :wink: Edytowane 1 Maja 2007 przez Ricci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Choroba, gonię ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 tomanku ( :P ) i Puma - no trzeba się coś pościgać ;] Ale Wy wszyscy pod 3GHz podchodzicie, a gdzie ja bez wody takie takty zrobie ;] Mój max to TEORETYCZNIE 3060Mhz - więcej mobo frajerzy.... To ja powoli, HTT 1 MHz wyżej ;) 5835 Nuclearus'ów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Gratki Yoto 1m :) .Szkoda,że z kaskadą nie wyszło, :unsure: ale co sie odwlecze... :lol2:Jestem pełen podziwu n/t Twojego OC,szalejesz,brawo. :lol2: Jakoś nie było okazji tego wyrazić. :wink: Dzięki dzięki :D Choroba, gonię ;) Goń goń :D Mały update: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) DaRoN, czyżbyś miał gorsze chłodzenie niż Freezer? Ja te 3G zrobiłem na Titanie TTC-NK32TZ, więc czymś podobnym do Freezera(pomijam kwestie temperatur - doszło do 60* :lol: ). Z tymi memkami raczej nie powalcze za bardzo, bo co to jest 870 na 5-5-5...A weź mi nie mów. BOXa smaże... (+ ABP - Absolutny Brak Pasty) i póki nie rozgrzewam dwóch jaj to tempy są spoko. Edytowane 1 Maja 2007 przez DaRoN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 System niezbyt świeży, w tle wiadomo to co zwykle czyli firewall (Outpost) + Antywir (NOD32) +gg. Memki słabe 5-6-6-18 (pobawię się jeszcze z nimi). Reszta w sygnaturce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiko4 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Ja zrobiłem tak na szybko bez OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 5230 - wygrałem coś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) Oj Meeron mogłeś poczekać jeden dzień z tym wynikiem :) Miałem nadzieje pościgać się z bemx2k o pierwsze miejsce w single core, a tu chce dodawać wynik i widze że już pozamiatane :D No nic, mój wyniczek: Edytowane 1 Maja 2007 przez grandzu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) 3302 Laptok Asus A6000KM @ A64 TurionML37 2GHz, 512MB 200MHz 3-3-3-11 Edytowane 6 Maja 2007 przez Narmer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) dziwne troche, chyba za dużo, ten program chyba da sie oszukac ;pp Edytowane 1 Maja 2007 przez jc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Masz włączone C&Q i zczytało zegar z idle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiko4 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 I procek się skończył. Super sztuka :? Jak wróce do domu, to zapuszcze na swojej maszynie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Masz włączone C&Q i zczytało zegar z idle.Ale ten wynik-za dużo na takty rzędu 1GHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) normalnie odpalony sys. muza, p2p itp. w tle Edytowane 1 Maja 2007 przez Carl Orff Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) Ale ten wynik-za dużo na takty rzędu 1GHz.Przy uruchomieniu w idlu było 1Ghz i tyle pokazał,potem jak proc zaczął pracować takty wróciły do właściwego poziomu ale nie zostały uaktualnione przez program Tak mi się wydaje :) 5027 Edytowane 1 Maja 2007 przez WormBoy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 5509 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 meeron :wink: niezła sztuka tego SD 3500+.Musze się troche podciągnąć <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Masz włączone C&Q i zczytało zegar z idle. 2906mhz bylo włączone :| , dziś od rana nawet nie był przełączany na c'n'q :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Windows w opłakanym stanie + Outpost + Kaspersky i kupe innych codzinnych rzeczy. E6400 z podpisu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) Edytowane 1 Maja 2007 przez Adam83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Pobawilem sie troche. System bez reinstalki od roku, wszystkie duperele wlaczone. 232*9,5 3-3-3-2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Devilek się opier..la z pierwszą stroną. Update. Do roboty! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 A mozeby jeszcze zrobic podzial na p4 i amd 1 core osobno? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 I nie po trzy wyniki,a np 5?(jakby co to jestem szósty chyba :lol2: ),ale to już zależy od Devilka ranking sie b. dynamicznie zmienia i roboty sporo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 puszczony tylko raz, bez zbednych optymalizacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MieH_M Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 6600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 jedno jajo amd, nawet nie zamknąłem ffoxa ;] 5013 pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...