Misza Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) Właśnie sobie przepuściłem Nucleara przez lapka (Celeron M 430, 512MB RAM, HP Compaq NX6310) i dziwny wynik mam :) Tylko jestem ciekaw czy jest dziwny dla lapka czy stacjonarki (taka jak w sigu). Lapek wyciągnął 3194 a stacjonarka 3775 :D Jak wróci płyta gł. z reklamacji to puszczę raz jeszcze i zobaczymy :) Edytowane 17 Czerwca 2007 przez Misza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Właśnie sobie przepuściłem Nucleara przez lapka (Celeron M 430, 512MB RAM, HP Compaq NX6310) i dziwny wynik mam :) Tylko jestem ciekaw czy jest dziwny dla lapka czy stacjonarki (taka jak w sigu). Lapek wyciągnął 3194 a stacjonarka 3775 :D Jak wróci płyta gł. z reklamacji to puszczę raz jeszcze i zobaczymy :) U mnie: stacjonarka standard: stacjonarka oc: stacjonarka oc i parę poprawek lapek bez żadnych zmian: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 U mnie: stacjonarka standard: stacjonarka oc i parę poprawek lapek bez żadnych zmian: Ale lapek to dualcore. Co ty chcesz porównywać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Gonię panowie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Pentium M@2585MHz 4785 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 wykorzystujac poranne wodopragnienie wskutek oczywistego wczoraj zajscia ;) plus wspomagajacy wiaterek ze wschodu wpadajacy oknem do pokoju postanowilem nuclearusa pocisnac na kentsfieldzie ;]... 24080pkt. Jak to dobrze ze nuclearus nie jest specjalnie pazerny na stabilnosc cepa bo wszystko inne dawno temu by sie wylozylo ;]. a mowia ze ze wschodu jeszcze nigdy nic dobrego nie przywialo ;]. Słabo. Na 4 jajach to 30k rusków powinno być :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ale lapek to dualcore. Co ty chcesz porównywać?Np. to że imo różnica powinna być większa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Słabo. Na 4 jajach to 30k rusków powinno być :rolleyes: trzebaby popatrzec jakie wyniki ludki na XS maja. na dniach bede mial wlasnego kentsfielda, troszke lepsze OC afaik. i druga parke AE zaraz potem. moze jeszcze cos podgonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Słabo. Na 4 jajach to 30k rusków powinno być :rolleyes: Na 4 jajach 30K ? to jakieś 4,8, może 4,9 :) Tak mówi kiełbasa :) Edytowane 23 Czerwca 2007 przez pmp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Super wynik i ładne zegary. Gratulacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Super wynik i ładne zegary. Gratulacje.Kiełbaski dziękują. Tak czy siak - inna płyta, takty lepsze ale wynik już niekoniecznie. Widać do czystej matematyki (SuperPi ?) P35 nadaje się bardziej niż nF680i. Być może mój drugi CPU okaże się lepszy w kategorii OC, ale póki co, chroniczny brak czasu - może update za jakiś czas :gitarzysta: Bezpośrednie porównanie starszej wersji nuclearusa z bieżącą na dzisiejszy dzień. Jak dla mnie wniosek jest taki, że powyższe wyniki są do poprawki :| Edytowane 24 Czerwca 2007 przez pmp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anemus Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie ma z czym ale trzeba się pokazać: Wyłączenie Sidebara dałoby z 200pk więcej ale komu by się chciało przy wynikach poprzedników :blink: Na koniec Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez anemus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Halo, czy tu się kręci ??? Panowie, zadeklarujcie się, czy bawimy się dalej w Nucleara, jestem w stanie przejąć pierwszego posta i zacząć go aktualizować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 imo nie warto raczej. różne wersje softu, wypluwają różne wyniki - mało to praktyczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anemus Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) imo nie warto raczej. różne wersje softu, wypluwają różne wyniki - mało to praktyczne.Chyba, że zabawę ograniczymy do wersji b2 - chyba większość wyników. Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez anemus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Chyba, że zabawę ograniczymy do wersji b2 - chyba większość wyników. Ale ten benchmark to żadna zabawa - już lepiej PI liczyć, chociażby w lowclocku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ale ten benchmark to żadna zabawa - już lepiej PI liczyć, chociażby w lowclocku. Dokladnie... ten test nie pokazuje niczego z "umiejętności użytkownika" bo ram i wszelkie ustawienia prawie nic nie dają... w przeciwieństwie do Pi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Odkopuję dla porównania platform. Ta sama wersja 1.5.0 b2. Procesor i7 920, karta 8800GTS 512MB. wynik 36 947 pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) Odkopuję dla porównania platform...grubo pojechał nowy intelek po tym benchu :D Edytowane 14 Marca 2009 przez meeron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja mam tyle pkt x3220@3.5GHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 a ja tyle.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 a ja tyle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...