Szymon Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ehh...nie koniecznie :-). Wcale nie oczekieawlem od tego jakosci jak z projektora za 10000. Ale myslalem ze przy zupelnej ciemnosci, bedzie jako taka jakosc. A tutaj okazuje sie ze jest kompletna kupa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 z fizkyi nie jestem mocny... ale niby jak by to można rożświetlić... na logike lampa w środku nic nie da wręcz bedzie się odbijać od kienskopu.... trzeb aczekać aż projektory potanieją... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Panie i Panowie, za 17 + 17 + 13 USD mozna zakupić 2 komplety + 1 free, czyli jak dobrze rozumiem 6 soczewek. Wychodzi jakieś 32 PLN za sztukę. Szukam chętnych :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 sorry moze głupie pytanie ale jak wyglada sprawa z panelami LCD, przy uzyciu nich tez jest kicha, czy z nimi w ogóle to nie współpracuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 to w ogole nie wspolpracuje z niczym :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 hehe :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Panie i Panowie, za 17 + 17 + 13 USD mozna zakupić 2 komplety + 1 free, czyli jak dobrze rozumiem 6 soczewek. Wychodzi jakieś 32 PLN za sztukę. Szukam chętnych :!: Za 32 to sam bym wzial.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Panie i Panowie, za 17 + 17 + 13 USD mozna zakupić 2 komplety + 1 free, czyli jak dobrze rozumiem 6 soczewek. Wychodzi jakieś 32 PLN za sztukę. Szukam chętnych :!: Za 32 to sam bym wzial.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Kiedyś myślałem nad takim wynalazkiem, zasada działania byłaby podobna do projektora CRT. Jednakże nie ma co porównywać zwykłego kineskopu z lampą projekcyjną CRT, gdyż ta ostatnia ma nieporównywalnie większą jasność, przez co często takie lampy w projektorach są chłodzone cieczą!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 hmmm no to mam 50% składu : 1. Crasher 2. k2 3. ja ktoś jeszcze ? szukam w sumie 6 osób :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 jak kupicie, to podzielcie się wynikami testów na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 hmmm no to mam 50% składu : 1. Crasher 2. k2 3. ja ktoś jeszcze ? szukam w sumie 6 osób Ja bym się też na to pisał ( na jedną soczewkę ) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 no jezeli 32 zlote to koszt ogolnie CALEJ zabawy :-) to od 10 marca pisze sie na to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 32 zeta to moja aproksymacja kosztów 6 soczewek z wysyłką moge to koordynować - mam już zgłoszenia od : 1. Crasher 2. k2 3. PhantomG 4. ja ew. Szymon ale poprosze o potwierdzenie bo : - koszt całkowity 3 zestwów z USA to : 2x17 + 13 = 47 USD (=) 180 - 190 PLN - za jedną soczewkę wychodzi 30 - 32 PLN - koszt przesłania z jednego miejsca Polski do innego to parę złotych - w zestawie jest instrukcja / zbiór pomysłów na CD - skopiuję dla każdego - w sumie - 32 + 2 + poczta Polska .... ktoś jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 To wyslemy Ci po 40 zl i jak dostaniesz soczewki to rozeslesz.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Jestem na TAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 a nie wydaje sie wam ze 13 dolcow trzeba doliczyc DO KAZDEJ PACZkI (czytaj soczewki) a nie ze 3 w jednym. Chyba ze zle zrozumialem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Szymon, ci skubani amerykańcy :wink: wymyślili, że zapakowanie wszystkiego - a w sumie nie ma tego dużo - do jednej paczki potania sprawę Zresztą można sprawdzic na https://www.myimax.com/checkout.php - do 10 sztuk jest jedna opłata. No i udało mi się pogadać on-line z ich supportem - wszystko wygląda OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 a no to co innego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DmL Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 ej jeszcze wazne bo ja tez bym wziol ten zestaw z usa za 4paki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 aktualna lista : 1. Crasher 2. k2 3. PhantomG 4. DmL 5. ja ew. Szymon " od 10 marca " jeśli nie zgłosi sie nikt inny tak czy owak mamy już 5 osób, czyli niebawem składam zamówienie. Postaram się omówić dziś wieczorem warunki dostawy z ichnim przedstawicielem. aha - aproksymacja kosztów na poziomie DO 40 PLN jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 OKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 za 4paki to i ja sie zglaszam, mieszkam w wawie, tak dla jasnosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 No to mamy weszystkich. Jak widze. Jak sie rozliczymy???? Nie moge się doczekać :DNo to mamy weszystkich. Jak widze. Jak sie rozliczymy???? Nie moge się doczekać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 W poniedziałek wieczorem złapię w tej firmie kogoś na ichnim czacie, pogadam i zamówię. A skoro jest komplet, to poproszę np. tu lub na priva namiary i preferowany sposób dostawy. Przypominam że dla 1 sztuki soczewki + dokumenacja będzie to niewielka paczuszka, sama soczewka ma wymiary 17,5 na 25 cm. ( http://www.myimax.com/faq.html#lens ) Oni wysyłają to z USA kurierem USPS (UPS ?), a ja od siebie wyślę ... ? czym tam będziecie chcieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 I co jak idą postępy ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 JA SIE NA TO PISZE !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DmL Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ok ja biore na 100% jak bedziecie cos wiedziec to najlepiej mnie smsem zawiadomcie bo teraz maturki jakies smieszne probne bede mial a inet w szkole uzywam... numer wysylam do CthulpiSS peace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 OK, więc sprawa wygląda tak : - dostałem potwierdzenia od : PhantomG - mam namiary DmL - mam namiary qtch - mam emalje Crasher - mam emalje k2 - coś sie nie odzywa, jeszcze poczekam ze 12 h ja - mam namiary :D ( ew. Szymon lub dioda jeśli ktoś się wyłamie ) - końbinuję jakby tu zapłacić ... jutro będę więcej wiedział - jak już będę wiedział ile to wyjdzie to zapodam numer konta - OK ? Kurierzy ode mnie czyli osoby bez umowy chcą jakieś straszne pieniądze - jakby co to pozostanie Poczta Polska + UWAGA SZKŁO ! Generalnie - pooowoli ale sprawa posuwa się do przodu. Pozdrawiam UPDATE: ufffff, forum już działa normalnie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Eloł Z tegoi co wiem to soczewki Fresnela są plastikowe, tak więc stłuczenie im nie grozi. Jakby wsadzić ją do jakiegoś pudełka to powinno być git. I PocztąPolską można by posłać za 6 zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...