PhantomG Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 I jak tam idą postępy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 1. płatność najłatwiej będzie zrobić ( chyba ) przez http://www.bidpay.com/ lub inny WESTERN UNION -poszukam biura lokalnie żeby upewnić sie co do kosztów 2. Co do transportu to nawet jeśli te soczewki byłyby z hartowanej stali to i tak przy transporcie czy to Pocztą czy kurierem sie przydaje txt typu OSTROŻNIE ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Panowie ... nie wiem czy juz nie jest za "late" ale ja też chcę 1 sztukę ... jeśli trzeba zamawiać po 2 to niechętnie ... ale wezmę obie za 80 zł ... ZAMÓWCIE 8 SZTUK TYCHSOCZEWEK ... POWIADOMCIE MNIE SMSem Ernest +48606388854 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 OK, więc sprawa wygląda tak : - dostałem potwierdzenia od : PhantomG - mam namiary DmL - mam namiary qtch - mam emalje Crasher - mam emalje k2 - coś sie nie odzywa, jeszcze poczekam ze 12 h ja - mam namiary :D ( ew. Szymon lub dioda jeśli ktoś się wyłamie ) - końbinuję jakby tu zapłacić ... jutro będę więcej wiedział - jak już będę wiedział ile to wyjdzie to zapodam numer konta - OK ? Kurierzy ode mnie czyli osoby bez umowy chcą jakieś straszne pieniądze - jakby co to pozostanie Poczta Polska + UWAGA SZKŁO ! Generalnie - pooowoli ale sprawa posuwa się do przodu. Pozdrawiam UPDATE: ufffff, forum już działa normalnie .... NIE ZAKŁĄDAJ ŻE KTOŚ SIĘ WYŁAMIE, ZAMÓW NIE 6 TYLKO 8szt. !!!! Moje namiary już masz : +48606 388 854 >>> wyślij SMSa z twoim numerem i podam ci adres ??? chcesz przedpłaty??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 A czemu by nie zapłacić przez Visa lub MastrCard??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 juz widze osmioro rozczarowanych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Nic nie powiem na malkontenctwo przedmówcy. Ale załatwmy to wszystko jak najszybciej PLEASEEEEEEEEEE Nie moge sie doczekać, by zobaczyć efekt jaki by nie miał być. Więc załatwmy to jaknajszybciej. ! ! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DmL Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 ej sory ja odpadam... i wam tez to radze mam brata w usa i mowil ze to nie dziala !!! jego kumpel zamowil jak tylko mu powiedzialem i wielka kicha .... mowie wam nie warto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 To co jak z tym robimy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 To co jak z tym robimy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yunneck Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 A najlepiej pójść do yakiegoś TESCO albo innego Kalafiora, dać kasjerce kwiatki i ładnie poprosić o "szybkę w kółka" przy kasie ... hmmm... ale wtedy nie mogłaby patrzeć co ludzie kradną :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 na innym forum ktos dal link...co wy na to?? Chyba sprwadze :-) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11614043 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 to jest chyba to samo, tylko, że Polak to sprzedaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 to bankowo jest to samo, tylko ze inny polak sprzedawal to za 170 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Powiem tyle: to co macie pod tym linkiem na allegro nie jest w żadnym wypadku soczewka MyImax'a, bo ma powiększenie x3 a nie x6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 czy ktos wreszcie zrobil ten projektor ? na allegro sa soczewki po 30 zl, ale nie wiem czy warto sie wysilac, bo to sporo roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 aha i jeszcze trzeba obrocic telewizor dogory nogami bo obraz jest jeszcze obrocony gora dol Jeśli obrócicie telewizor/monitor dogóry nogami to zmienią się kolory sami zobaczcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ja tez sie dolanczam do pytania. ktos to zrobil juz? moze jakies fotki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ja juz i tak zamowilem soczewke, jak dojdzie w pon to bede robil i we wtorek napisze, a jak w tygodniu to dopiero w weekend zmontuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 wspolczuje Wam wszystkim :P ale tez tak mialem - zaczolem ogladac strony i mysalem ze zrobie sobie projektor :P finalnie stanelo na tym ze: a) wykonalem piekny stelaz B) zamowilem soczewke z allegro a+B) wielka lipa - obraz jest ale tak slaby i malo wyrazny ze plakac sie chce :P serio nie ma co sie z tym bawic... jak ktos jest zainteresowany to moge oddac soczewke za piwo :P pzdr q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 no to kurde blacha teraz mowisz, jak ja juz zamowilem ??? jak nie odbiore paczki to bede prostym chamem, a tego nie chce :() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Ja tez już zamówiłem - jutro ide odebrac i zobaczymy co z tego bedzie. Wkoncu jest gwarancja na soczewkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 zycze powodzenia http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17936855 gratis okulary "3d spy kids" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 OK, więc sprawa wygląda tak : - dostałem potwierdzenia od : PhantomG - mam namiary DmL - mam namiary qtch - mam emalje Crasher - mam emalje k2 - coś sie nie odzywa, jeszcze poczekam ze 12 h ja - mam namiary :D ( ew. Szymon lub dioda jeśli ktoś się wyłamie ) - końbinuję jakby tu zapłacić ... jutro będę więcej wiedział - jak już będę wiedział ile to wyjdzie to zapodam numer konta - OK ? Kurierzy ode mnie czyli osoby bez umowy chcą jakieś straszne pieniądze - jakby co to pozostanie Poczta Polska + UWAGA SZKŁO ! Generalnie - pooowoli ale sprawa posuwa się do przodu. Pozdrawiam UPDATE: ufffff, forum już działa normalnie .... shit stałka mi wtedy padła.... a szkoda, teraz i tak by z tego nic nie wyszło bo mam LCD. Kupiliście te soczewki, komuś sie juz udało zrobić "projektor"?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 wspolczuje Wam wszystkim :P ale tez tak mialem - zaczolem ogladac strony i mysalem ze zrobie sobie projektor :P finalnie stanelo na tym ze: a) wykonalem piekny stelaz B) zamowilem soczewke z allegro a+B) wielka lipa - obraz jest ale tak slaby i malo wyrazny ze plakac sie chce :P serio nie ma co sie z tym bawic... jak ktos jest zainteresowany to moge oddac soczewke za piwo :P pzdr q chetnie ja od ciebie odkupie... jak jestes zainteresowany to pisz na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Soczewkę już mam i projektor zrobilem (narazie prowizorycznya le działający). Obraz jest strasznie rozmazany po bokach kiedy na srodku jest prawie idealnie. Pisałem do kolesia maila i odzywalem sie na gg ale nie otrzymuje odpowiedzi (podbno go nie ma) :/. Myśle, ze to wina obudowy projektora bo jeszcze nie wymalowalem go od srodka i ma kilka minimalnych szczelin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Soczewkę już mam i projektor zrobilem (narazie prowizorycznya le działający). Obraz jest strasznie rozmazany po bokach kiedy na srodku jest prawie idealnie. Pisałem do kolesia maila i odzywalem sie na gg ale nie otrzymuje odpowiedzi (podbno go nie ma) :/. Myśle, ze to wina obudowy projektora bo jeszcze nie wymalowalem go od srodka i ma kilka minimalnych szczelin. rozumiem ze te soczewki z allegro niczym sie nie róznia [jakością] od tym z zachodnich stron www. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vailix Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Myśleałem nad czymś takim żeby zbudowac projektor Stereo - czyli taki jak w IMAXIE. Pomysł mam taki żeby do 1 monitora przyłożyć obok siebie 2 soczewki a potem na kompie otworzyć sobie 2 zdjęcia obok siebie - tak aby 1 zdjęcie było wyświetlane przez jedną soczewkę. Do tego okulary polaryzacyjne - z imaxa, i... jak myślicie to mogło by się udac ??? Tylko tu jest taki problem - wielkość soczewki(jest za duża żeby na 17 calowym monitorze zmieścić 2 obok siebie). i tu pytanko co by się stało jakbym je (soczewki0 trochę pomniejszył - poobcinał symetrycznie z każdej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoSF Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Mi udało się wyszukać na Allegro - są po 15 zł, a i jedna po 9 też się znalazła. Wystarczy wpisać SOCZEWKA w wyszukiwarce i prześledzić wyniki. Dajcie fotki obrazu z projektorów jeśli możecie plus dane takie jak odległość projektora od miejsca wyświetlania. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vailix Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Zrobić się zdjęcia nie da- bo niby obraz jest jasny, ale na fotce nic nie widać. A znowu jak zapale światło to widać wszystko prócz obrazu :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...