durczyn Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Witam, mam mały problem, jak naciskam shift i tylde to mi sie nie pokazuje, musze ją nacisnąć 2 razy żeby sie pokazałą i wtedy wyskakują dwie a nie jedna, co zrobić by jedna wyskoczyła za 1 klikiem ? całą reszta z shiftem działą jak najbardziej poprawnie, ko z tyldą tak mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotixel Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Witam, mam mały problem, jak naciskam shift i tylde to mi sie nie pokazuje, musze ją nacisnąć 2 razy żeby sie pokazałą i wtedy wyskakują dwie a nie jedna, co zrobić by jedna wyskoczyła za 1 klikiem ? całą reszta z shiftem działą jak najbardziej poprawnie, ko z tyldą tak mam. Shift + tylda, niepuszczajac shifta wcisnij spacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 (edytowane) Shift + tylda, niepuszczajac shifta wcisnij spacje. ~ dziala :] ~ heh u mnie to nawet dziala shift + tylda a dopiero po puszczeniu spacja :D Edytowane 29 Kwietnia 2007 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 ~ działa, dzięki serdeczne ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 (edytowane) Witam! Tak a propo to Shift + ~ działa podobnie jak Prawy Alt. Czyli można nacisnąć kombinacje Shift + ~ i puścić. Po czym nacisnąć np. a. Dostaniemy wtedy to co Prawy Alt + a. czyli wszystkim znane ą :) Dlatego ta tylda działa dopiero po drugim przyciśnięciu. :lol: Edytowane 29 Kwietnia 2007 przez fizyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...