..::SNAP::.. Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 poszukam jeszcze innych zapinek, ja cos bedzie ciekwego to zapodam fotki , bo widze ze na forum kazdy robi zapinki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Szukaj szukaj od nadmiaru glowa nie boli :D Te co podales sa cool i wlasnie taka bede robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Wszystko ładnie pięknie, tylko czym chcecie wyciąć ten prostokątny otwór w blaszcze- ten, który zakłada się na zaczepy socketa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 mechl!n, można albo : 1- wywiercić rząd otworów i wyrównać małym pilnikiem 2- wykorzystać np. starą obudowę zasiłki - jak pisze b3t0n - ja mam walnięty ATX i są w nim szczeliny prawie idealnie się nadające (szer x wys) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Ja szukam zapinki na te trzy cycki :) Jezeli nie znajde zaczne sam rzezbic, mysle ze nie bedzie duzo trudnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Wszystko ładnie pięknie, tylko czym chcecie wyciąć ten prostokątny otwór w blaszcze- ten, który zakłada się na zaczepy socketa?od czego jest Dremel ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Na blok z wlotem na środku ja zrobiłem taką: Miała być prosta i funkcjonalna. Może użyte materiały i w ogóle efekt ostateczny nie były super (wyglądało to jak pułapka na myszy o bliżej nieokreślonym mechaniźmie działania :lol: ). Niestety sprężyna okazała się być za słaba (chyba) i blok nie przylegał płasko do procesora i procesor się spalił :( :( Dziwne to jest bo na prawdę mocno musiałem to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o dociskać żeby w ogóle zatrzasnąć te druciki na sockecie. A w ogóle to dałem strasznie dpupy, bo nie wszedłem od razu do biosu, żeby obserwować temperaturę tylko se czekałem w najlepsze aż się winda załaduje. No i się doczekałem. Qurwa, ja pierwdole! :evil: Byłem zbyt pewny, że wszystko będzie ok. Przestrzegam. Wszystko wyglądało dobrze. Po procku nic nie widać. Da się go reklamować? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...