Skocz do zawartości
hans00

Zestaw Na C2d, Budzet Okolo 2500

Rekomendowane odpowiedzi

Bradzo mi sie spieszy z komepm, czekalem na niego dosc dlugo i chcialbym dzisiaj go kupic w apollo.

Mój zestaw:

Procesor [775] Procesor Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz 2MB 389.00 Płyta główna [iNT][775] Płyta Asus P5N-E SLI 370.00

Pamięć DDR2 2x1GB PC5300 667MHz Kingston KVR667D2N5K2/2G 296.00

Karta grafiki [PCIE] Karta GeForce 7900GS Palit 256MB 256b 489.00

Dysk twardy [sATA2] Dysk Seagate Barracuda 7200.10 250GB 16MB ST3250620AS 229.00

Obudowa [ATX] Obudowa CoolerMaster Elite 330 black b/z RC-330 148.00

Zasilacz Chieftec GPS-450AA-101A 450W 120mm 1 168.00

Jakie pamieci ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>, zeby wykrecic tak okolo 3ghz. Oraz czy oplaca dokladac sie do e6320 lub e6420.

bardzo zalezy mi na jak najszybszych odpowiedziach, Dziekuje z góry za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie zestawik bardzo OK. Tylko ten zasilacz będzie Ci spędzał sen z powiek(głośność 27dB), bo ostatnio kolega takie cosik kupił i bluzga go.Do tego dochodzi średnia linia 12 V (264waty) Dołóż 100pln i weź Be quiet! Straight Power E5-450W.

Pamięci starczą 667Mhz bo procesor mam mnożnik 9, wiec przy 3000mhz beda pracowały na 667mhz(a tak na marginesie na tym Asusie mozna kręcić procek oddzielnie i pamięcie tez oddzielnie :))

Edytowane przez krzysiek9920

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

p.s.: niby to apollo takie zaje***** a jednak nic tam nie ma ; x

Jakbyś wszedł do krakowskiego oddziału na Budryka to ździwiłbyś się ile tam jest ludzi, ostatnio dołożyli 2 stanowiska do obsługi klienta, co razem teraz daje chyba 6 a przy każdym kolejki min 4-5 osób. Nic więc dziwnego, że chodliwy towar się szybko kończy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbyś wszedł do krakowskiego oddziału na Budryka to ździwiłbyś się ile tam jest ludzi, ostatnio dołożyli 2 stanowiska do obsługi klienta, co razem teraz daje chyba 6 a przy każdym kolejki min 4-5 osób. Nic więc dziwnego, że chodliwy towar się szybko kończy.

hihihi sorry, ale mieszkam w Warszawie B-)

Edytowane przez junioor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi