cavarr Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 czyli powtórka z rozrywki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Screeny skalowane w górę, czy w dół (pomijając, że są przycięte po bokach)? A ponadto są one z jakiegoś filmiku, czy jak (część tekstur wygląda jak w 16 bitach kolorów oraz widać kompresję). Poza tym fajnie wyglądają żyły - choć są płaskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) jestem OOOOGROMNYM fanem ;D nba live, wogóle samych koszykówek na pieca i ps...ale jak narazie grywam jedynie w pc - serie nba ....faktycznie nba 2k7 już "dziś" zabija!!! grafa i grywalnoscia a co dopiero nowa nba 2008 i nba 2k8? bOsheeeeee juz chyba oszaleje !! jak to zobacze !! ps. zdjecia zabijaja!! I WIEMY JUZ KTO BEDZIE NA OKLADCE!! "AGENT ZERO: ARENAS !!! Edytowane 3 Maja 2007 przez JORDAN 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 nowy filmik !!! ale z jakiej platformy ? to juz nie mam pojecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) ps3 albo x360 - tryb panorama, ciezko ocenic jak to wyglada przy takiej marnej jakosci, pewnie na dniach pojawia sie filmiki w HD Edytowane 21 Czerwca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 ps3 albo x360 - tryb panorama, ciezko ocenic jak to wyglada przy takiej marnej jakosci, pewnie na dniach pojawia sie filmiki w HDFILMIKI Z PS3.... a poniżej filmik z nowym trybem go to moves ? przecież można było zrobić w 07 "step back jumper" hmm? zresztą nieważne, mam nadzieje ze bedzie duzo lepsze od wcześniejszej i bez większych błędów, a widzicie te ruszajace sie ubrańka,mmmmm pysznie to wygląda - lecz pewnie filmik prezentwany na konse,,,,a może i nie ? coż mam nadziej ze na pieca też będzie choćby mała rewolucja !!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondek Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 A potem wyjdzie 2k8 i zapomnimy o tej "koszykowce" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 A potem wyjdzie 2k8 i zapomnimy o tej "koszykowce" :wink:polac mu, dobrze gada [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Tylko dlaczeog tych serii nie ma w ogóle w Polsce? <_< Z chęcią zagrałbym w NHL 2k8... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 jak to nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 co nowego w nowym live: Andrew, ze społeczności NLSC, miał możliwość uczestniczenia w konferencji, na której producent NBA Live 08 - Brian Ulrich - przedstawił najświeższe fakty odnośnie tej edycji NBA Live. Zatem zapraszam do lektury smiley Główny cel, to maksymalna koncentracja na trybie 5-on-5. Andrew napisał, że miał okazję oglądać różne klipy z NBA Live 07 oraz NBA Live 08, w celu bezpośredniego porównania. Brian zaznaczył, że rozgrywka jest odczuwalna w zupełnie nowy sposób. Andrew niestety nie miał możliwości "odczuć" tego sam, ale sporządził krótki raport na temat wszystkiego, co usłyszał lub zobaczył na klipach. Oto szczegóły: >>>Zbiórki<<< Na początek, nowe animacje przy zbiórkach (ich wygląd nie okazał się zbyt dokładny, ale to normalne w tej fazie produkcji). Co w nich nowego? Ano taki przydatny fakt, że inaczej niż w poprzednich wersjach, gracz skaczący do zbiórki nie zawisa w powietrzu czekając aż piłka automatycznie wpadnie mu w ręcę, ale po nią... sięga (może wreszcie skończą się absurdy z dłońmi przyciągającymi piłkę jak magnes). Przede wszystkim jednak, poinformowano o staraniach wprowadzenia właściwego balansu między zbiórkami ofensywnymi a defensywnymi tak, by odzwierciedlały sytuacje znane nam z NBA, czyli właściwe proporcje w ilościach zbiórek. Kolejna ważna zmiana ma dotyczyć tego, że tym razem do zbiórek ma skakać więcej niż 1 zawodnik tej samej drużyny, co również powinno zwiększyć realizm. >>>Animacje i ruch zawodników<<< Celem nowych animacji jest, jak twierdzą autorzy, zwiększenie realizmu (oby...). Andrew zaznaczył, że wygląd zawodników w nowej edycji jest niezły, zarówno podczas dryblingu, zmiany kierunków, jak i obrotów. Szczególną uwagę zwrócono na rzuty, łapanie oraz wykonywanie podań. Efekt "ślizgania się po lodzie" ma przynajmniej zostać znacząco ograniczony, tak by dało się odczuć płynność poruszania po parkiecie w jak najwyższym stopniu. Andrew słusznie zaznaczył, że edycja 08 pod tym względem idealna nie będzie, ale przecież nie może być, bo to nie ostatnia część serii smiley Kolejne ważne usprawnienie ma dotyczyć płynności zmian animacji. Najprościej to wyjaśnić przykładem. Zawodnik wykonujący jakąś animację i przechodzący szybko do następnej nie powinien się "zaciąć" przy poprzedniej, co ma sprawić przejrzyste wyświetlanie takich ruchów (np. zagranie, które możnaby nazwać "pass & run" ma być płynne i nie spowalniać zawodnika). Będą również krótkie, pojedyncze wstawki dla określonych zawodników. Przykład: typowe zachowania rozgrywających podczas prowadzenia piłki, np. lekki podskok przed rozpoczęciem kozłowania, pokazywanie numeru zagrywki na palcach lub może... klepanie się po głowie smiley Rzuty też będą wyglądać świeżo. Chodzi o sposób ich wykonywania oraz trajektorie lotu piłki. Trajektorie zostały lekko stonowane, szczególnie dla rzutów z bliższych odległości, żeby nie wyglądało jakby piłka nadleciała zza "łuku". Ostatnia sprawa dotyczy zmian w stosunku do wersji 07. Rzuty typowe dla określonych zawodników występowały tylko przy idealnym "wyrzucie", w przypadku "zerwanego" następowała domyślna animacja. Obecnie, wygląda to lepiej. >>>Przebieg i logika gry<<< "Under Construction" - tak najprościej bym to ujął. Sporo mają jeszcze do zrobienia. Prawdopodobnie jest to etap największego zainteresowania i oby tak było, bo to on najbardziej wpływa na przyjemność gry. Prezentacja była dość szybka, ale uspokojono widzów, że to dla potrzeb tego wydarzenia, a w przyszłości będzie jak należy (byleby nie trzeba się było bawić suwakami i wszystkiego samemu dostosowywać). Zawodnicy w ataku mają teraz więcej miejsca, co sprawia, że nowe animacje robią znaczącą różnicę. Koniec eksperymentowania z oddzielaniem klawisza "dunk" od "lay-up". Tylko jeden będzie odpowiadał za wybór zagrania, a zależeć on będzie od danej sytuacji, w jakiej znajdzie się zawodnik. Efektowne dunk'i będą wykonywane rzadziej, np. w sytuacjach "sam-na-sam" z koszem lub wtedy, gdy zawodnik będzie miał wystarczająco dużo miejsca w czasie akcji. Zmniejszona zostanie też ogólna liczba dunk'ów (Jeśli się uda, to z pewnością świetny pomysł. Wreszcie takie zagrania nabiorą smaku i nie znudzą się za szybko). Dla miłośników ekstremalnych wsadów mam smutną wiadomość. Usunięte zostaną wsady "małorealne", jak np. "360" za plecami w tłumie. Odnośnie strategii, EA Sports starają się sprawić, by zawodnicy lepiej reagowali na odpowiednie sytuacje na parkiecie. Chodzi o to czy biec do kontrataku, podejmować pojedynek "1-na-1" czy też podać piłkę. Podsumowując to zagadnienie, celem producentów jest wydanie gry, możliwie najlepiej symulującej prawdziwą ligę NBA. >>>Dynasty Mode<<< Niestety, tryb dla mnie najważniejszy, jest ciągle tajemnicą i jedyne czego dowiedział się Andrew to fakt, iż szykowanych jest wiele interesujących usprawnień... >>>Kąty kamery<<< Domyślną będzie typ "sideline/TV". Ja osobiście preferuję tę wyższą zza pleców, ale każdy sobie dostosuje wedle własnego uznania. Dlaczego wspominam o kamerach? Dlatego, że mają ukazywać obraz podobnie do prawdziwych relacji z TV. Pozycjonowanie i subtelne ruchy przy transmisji wyglądają całkiem dobrze, choć wciąż potrzebują dopracowania. !!!Podsumowanie!!! Andrew nie mógł zagrać w nową odsłonę NBA Live, więc ciężko byłoby przedstawić daleko idące wnioski. To, co podkreśla, to zauważalne dążenia twórców do zbliżenia rozgrywki wirtualnej z rzeczywistą w jak najwyższym stopniu. Cała prezentacja wyglądała obiecująco i podobno część oczekiwań graczy została uwzględniona i będzie realizowana. Później Andrew odpowiadał jeszcze na pytania części pytających i można się dowiedzieć choćby, że: - przycisk "pro-hop" wraca; - koszulki są animowane, widać ich "poruszanie się". Niestety, najgorszy jest fakt, że wszystkie wiadomości dotyczą tzw. "Next Gen" - wersje XBOX i PS3. Mimo tego, różnice z "Current Gen" - wersja PC, dotyczą głównie grafiki, więc tu powinniśmy wstrzymać się na razie z opiniami i trzymać kciuki za efekty pracy programistów EA Sports. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) czyli co JORDAN 23, kupujesz klocka? :> mam nadzieje, ze zdajesz sobie sprawe z tego, ze 2k8 pozamiata ten tytul, odpalilem sobie wczoraj demko 2k7 i to jest po prostu masakra jak to wszystko sie rusza, seria od EA nie dogoni w tym roku nawet tamtego wydania, nie mowiac o 2k8 Edytowane 3 Lipca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 czyli co JORDAN 23, kupujesz klocka? :> mam nadzieje, ze zdajesz sobie sprawe z tego, ze 2k8 pozamiata ten tytul, odpalilem sobie wczoraj demko 2k7 i to jest po prostu masakra jak to wszystko sie rusza, seria od EA nie dogoni w tym roku nawet tamtego wydania, nie mowiac o 2k8 hmm ..niewiem czy jest sens, dobry ten box wogóle ? :wink: Myślę, że gdybym dorwał nba 2k7 mógłbym już całkiem oszaleć a to mogłoby sie źle skończyc!!! hehee a tak poważnie to cały czas sie waham, jedni chwalą boxa, drudzy znwou ps3, ... A żeby sie w pełni rozkoszować, grafą oprócz kloca potrzeba HD ....jasne można jakoś kombinować z kablami do zwykłych panoram, bądź zapodać do mojej 19... Mam straszną ochotę na zakup jednej z konsol...mam na myśli ps i x'a...Jednak wciąż i chyba jeszcze przez dłuższy czas bedzie mnie odstraszać cena tego czarnego potwora ps3, a x klocek w sumie cena ...hmm jak dla mnie to teżż nie jest tanio...aaaa ostatnio wiele sie slyszy o tych awariach....//podobno strasznie sie grzeją holery//.......... ps. zobaczymy jak będzą wygladać? bedzie sie grać w nba...na pieca noi później pomyślimy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 A żeby sie w pełni rozkoszować, grafą oprócz kloca potrzeba HD ....jasne można jakoś kombinować z kablami do zwykłych panoram, bądź zapodać do mojej 19... statnio wiele sie slyszy o tych awariach....//podobno strasznie sie grzeją holery//.......... Prawda jest taka ze granie na monitorze to zupelnie inne doznanie. Na telewizorze crt obraz jest okropny.Telewizory lcd sa coraz tansze. Mozna kupic 37" juz za nie cale 4K. Doznania z gier sportowych sa rewelacyjne na duzym ekranie i wiadomo z dzwiekiem dolby digital. 360 to bardzo awaryjny sprzet. Lecz od czego 2 letnia gwarancja door2door :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) "360 to bardzo awaryjny sprzet. Lecz od czego 2 letnia gwarancja door2door" Serwis Daily Tech donosi, że co najmniej 1/3 konsol Xbox 360 oferowanych w amerykańskich i kanadyjskich sklepach, jest wadliwa. Microsoft nadal milczy w sprawie sygnałów o zwiększającej się ilości wadliwych konsol Xbox 360, a zachodnie serwisy wynajdują coraz to nowe dowody na potwierdzenie swych teorii. Niedawno sieć EB Games zwołała konferencję, ustalając nową politykę dla swych kanadyjskich oddziałów, dotyczącą wymiany i napraw konsol Xbox 360. Podobno padły na niej słowa potwierdzające, że około 30-33% urządzeń jest wadliwych. W jednym z oddziałów sklepu, było swego czasu 35 konsol i po pół roku połowa z nich wróciła z uszkodzeniem, a co gorsza 2 z nich już na samym początku były martwe. Nie tylko EB Games ma problemy z platformą Microsoft. Ma je również gigant Best Buy. Jeden z pracowników, który wolał pozostać anonimowy twierdzi, że co najmniej 25-30% konsol, jakie sprzedano, dość szybko odmówiła posłuszeństwa. Pracownik zapewnia, że cały czas widzi ludzi przychodzących z zepsutymi Xboxami 360, dlatego właśnie sklep mocno naciska na konsumentów, aby kupili ich specjalny plan naprawczy, by potem uniknąć kłopotów z naprawą. I jak tu sie nie bać o sprzęt hmmm!!! Edytowane 4 Lipca 2007 przez JORDAN 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) ja ci powiem szczerze, ze jakbym mial kupic klocka z mysla o grze na piratach to nie zrobilbym tego i tobie tez nie polecam, jak masz zamiar grac w oryginalu to mnie osobiscie awaryjnosc tego sprzetu nie rusza B) Edytowane 4 Lipca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Tak szczerze mówiąc nie wiem czy w ogóle opłaca sie przerabianie skoro i tak konsola może paść i jej naprawa może kosztować tyle co oryginalne gry :D Co do NBA ciekawe jak będzie wyglądał od strony graficznej. Może wypuszczą też Homecourt 2 xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 ja ci powiem szczerze, ze jakbym mial kupic klocka z mysla o grze na piratach to nie zrobilbym tego i tobie tez nie polecam, jak masz zamiar grac w oryginalu to mnie osobiscie awaryjnosc tego sprzetu nie rusza B) napewno bym nie przerabiał !!!!!!!! pamiętam jak kupiliśmy ps2 z braciakiem, dopiero po 4 latach przerabialismy :) ..... //a nie było łatwo :) hehe gdyż była to jedna z pierwszych modeli !!! Myka do dziś.. //ale grywamy bardzoo rzadziusio, jedynie rysiek...4 i nba street 1 ;) tylko jedynka !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondek Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Co wy gadacie kupujesz premium plus pada przerabiasz nawet ja ci padnie konsola kupujesz gołe core za 800 czyli 4 gry bo dysk i pady i kabel masz z poprzedniej konsolki Oczywiscie nikogo do niczego nie zachacam :wink: Nie mówie o graniu na live jesli chcesz grac live to tylko oryginały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 czyli 4 gry bo dysk i pady i kabel masz z poprzedniej konsolkiJasne kazdy musi grac w nowosci po 249zetow :rolleyes: Ja nie dalem za gre zadna wiecej niz 120. Bawie sie calkiem dobrze. Co do NBA to poprzednia edycja calkiem fajna jest, oceniam na podstawie dema. Na duzym tv wyglada to rewelacyjnie. Ciekawe co to ten Dynasty Mode :wink: JORDAN 23 przebianie konsol aktualnie to totalna glupota. Xbox bez live to xbox120. Bez live nie ma najmniejszego sensu kupowac konsoli. Do tego spoleczenstwo powoli dorasta do to tego ze za rozrywke sie poprostu placi. Gry sa tanie. Z filmy place po 50-80 obejrze raz i stawiam na polke, gra za okolo 100 pozwala mi na zabawe dziesiatki godzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 JORDAN 23 przebianie konsol aktualnie to totalna glupota. Xbox bez live to xbox120. Bez live nie ma najmniejszego sensu kupowac konsoli. Do tego spoleczenstwo powoli dorasta do to tego ze za rozrywke sie poprostu placi. Gry sa tanie. Z filmy place po 50-80 obejrze raz i stawiam na polke, gra za okolo 100 pozwala mi na zabawe dziesiatki godzin. ZGadzam sie z tobą w zupełności z tym przerabianiem. Wcześniej pisałem, że nie przeraiałbym poprostu bałbym sie awarii..a z drugiej strony taka przeróbka ma swoje plusy jak i minusy ;) plusy ....pewnie cena gier, minusy -> utrata gwarancji na konse oraz ciagła bojawa przed wykitowaniem (jej)!!!! Pierwszą moja gierą byłaby własnie nba 2k7 za niedużą cene...bodajże coś około 170zł, bądź nba 2k8 i heeh chyba zza szybko by sie nie znudziła, w sumie sportowe wg. mnie są najbardziej miodnymi grami, gdzie rzadko kiedy sie nudzą, no chyba, że to kompletna kaszana, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 no HD TV, no NextGen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 no HD TV, no NextGen " wiem słabszy " pozostaje monitor lcd 19' lub zbieranie na hd, plazme? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) EA sie stara :D Dzięki umowie, którą Elektronic Arts podpisało z Międzynarodową Federacją Koszykówki (FIBA), w najnowszej odsłonie serii NBA Live będziemy mogli zagrać również 8 najlepszymi drużynami narodowymi. Polski póki co brak, ale wspomniana wcześniej umowa jest podpisana na wiele lat, więc może w przyszłości doczekamy się także “biało - czerwonych”. Dostępne drużyny to Hiszpania, Grecja, Stany Zjednoczone, Francja, Niemcy, Włochy, Argentyna i Chiny. Premiera została ustalona na październik. polygamia.plnie jestem specem od kosza, ale z tego co na razie widze to te licencje im nie pomoga i seria 2k przejmie paleczke [; Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) właśnie zaraz sobie pyknę w demko, zobaczymy co to EA zmontowała w tym roku :> ---------- update Zagrałem panowie, EA zrobiła po prostu masakrę :blink: :blink: :blink: ta gra wygląda FENOMENALNIE i tyle o grafice, no jest po prostu cudnie, pięknie i kolorowo tak jak EA nas do tego przyzwyczaiła co do samego grania, na początku w demku motyw z FIFA, czyli kosz, piłeczki i się bawimy :) samo demko oczywiści za krótkie, ale grało mi się bardzo przyjemnie, nie jestem fanem kosza więc o samej rozgrywce nie mogę się wypowiadać, bo to tak jakbym się zachwycał FIFĄ nie mając pojęcia o piłce kopanej, ale wiem jedno - panowie z 2K będą mieć w tym roku prze**** [; Chyba jakbym był fanem kosza to kupiłbym konsole dla samej tej gry, tak jak kiedyś kupiłem dwa razy PS2 dla PES [; Edytowane 6 Września 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 właśnie zaraz sobie pyknę w demko, zobaczymy co to EA zmontowała w tym roku :> ---------- update Zagrałem panowie, EA zrobiła po prostu masakrę :blink: :blink: :blink: ta gra wygląda FENOMENALNIE i tyle o grafice, no jest po prostu cudnie, pięknie i kolorowo tak jak EA nas do tego przyzwyczaiła co do samego grania, na początku w demku motyw z FIFA, czyli kosz, piłeczki i się bawimy :) samo demko oczywiści za krótkie, ale grało mi się bardzo przyjemnie, nie jestem fanem kosza więc o samej rozgrywce nie mogę się wypowiadać, bo to tak jakbym się zachwycał FIFĄ nie mając pojęcia o piłce kopanej, ale wiem jedno - panowie z 2K będą mieć w tym roku prze**** [; Chyba jakbym był fanem kosza to kupiłbym konsole dla samej tej gry, tak jak kiedyś kupiłem dwa razy PS2 dla PES [; O mamo, Kucyk wychwala gre od EA:D To chyba cud;p A ja ku*** dalje mam problemy z XBOX Live, no [ciach!]*... I nie pogram póki co w demo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Dzisiaj rano demko pojawiło się w PSS i również zagrałem. Niestety mam odmienne zdanie. Biedna grafa od razu rzuca się w oczy. Do NBA 07 od SCEA nie ma porównania, która działa w 1080p w 60FPS. Wszyscy kibice są 3D czego niestety nie można powiedzieć o NBA Live 2008. Bitmapy i straszna pixeloza rażą na kilometr. :/ Jeśli chodzi o grywalność to grało się dość łatwo i całkiem nieźle. Przy NBA 07 trzeba troszkę więcej gimnastyki. Nie jestem fanem tego typu gier. Ale gdybym miał wybierać to wybrał bym bez wątpienia NBA 07. PS. Jeśli kucyk twierdzisz, że gra ma wspaniałą grafikę to nie wiem czy na PS3 znowu zrobili gorszą konwersję czy przyzwyczaiłem się do pięknej grafy z NBA 07. Dla zainteresowanych mogę wstawić foty porównawcze. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Wstawiaj, bo faktycznie wasze opinie sa skrajnie rozne :) Ja dzis po pracy sam przetestuje to demko i zobacze, czy jest az tak zle/swietnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Dzisiaj rano demko pojawiło się w PSS i również zagrałem. Niestety mam odmienne zdanie. Biedna grafa od razu rzuca się w oczy. Do NBA 07 od SCEA nie ma porównania, która działa w 1080p w 60FPS. Wszyscy kibice są 3D czego niestety nie można powiedzieć o NBA Live 2008. Bitmapy i straszna pixeloza rażą na kilometr. :/ Jeśli chodzi o grywalność to grało się dość łatwo i całkiem nieźle. Przy NBA 07 trzeba troszkę więcej gimnastyki. Nie jestem fanem tego typu gier. Ale gdybym miał wybierać to wybrał bym bez wątpienia NBA 07. PS. Jeśli kucyk twierdzisz, że gra ma wspaniałą grafikę to nie wiem czy na PS3 znowu zrobili gorszą konwersję czy przyzwyczaiłem się do pięknej grafy z NBA 07. Dla zainteresowanych mogę wstawić foty porównawcze. ;) Ja bym prosił o foty bo jak na razie podzielam zdanie Kucyka :) Grafa fajna. Może postacie to już niejako taki standardzik, ale w oczy rzucił mi sie FENOMENALNY parkiet oraz super AA. Gry z takim AA jeszcze chyba na X360 nie widzialem :) B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 kojak_ct - dajesz porownanie, bo chyba gralismy w inne gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...