kojak_ct Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 NBA 07 NBA Live 2008 W ogóle postaci wyglądają jak by miały opryszczke. Ochyda! Kolorystyka fatalna. No nie podoba mi się graficznie. Może ktoś zapodać foty z iksa? Zdjęcia pochodzą z Samsunga 40'' FullHD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) omg jak to kiepsko wyglada, stary, albo ja wczoraj tego nie zauwazylem (mniej prawdopodobna wersja) albo na ps3 to jest jakis mega lol, niech ktos strzeli foty z x360 bo mi sie wierzyc nie chce, ze ja wczoraj tego nie dojrzalem to wyglada jak nba na starym engine bez kitu kolorystka fatalna? :blink: czemu u ciebie wszystko jest niebieskie? jestem pewien, ze te gry wygladaja inaczej na obie platformy Edytowane 7 Września 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 No właśnie też mnie to zdziwiło a w szczególności, kiedy zobaczyłem twojego posta. :| Jeśli chodzi o kolory to NBA 07 ma poprawne. Z Live jest coś nie tak. No nie wiem. Czekam na foty z iksa. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 wiesz, mi to NBA dynda, ale wczoraj naprawde mi sie podobala, a wiesz dobrze, ze jakby bylo kiepsko to bym ja zjechal [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 NBA 07 dałem do porównania po przeczytaniu tego co napisałeś bo moje odczucia są odwrotne jeśli chodzi o NBA od EA. A Ty nie możesz zrobić fotek z iksa? Naprawdę zastanawiam się, czy to kiepska konwersja czy ta gra tak ma. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Heh, u Kojaka kibice to bitmapy, grałęm w demo przed chwilą i na X są chyba wszyscy w 3D.. Albo mam zwidy. Ale u mnie grafa normalna, nie jak u Kojak'a:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Z ciekawości przeleciałem foty na IGN i sądzę, że to ta sama gra. X360 vs PS3 I w jednym jak i drugim przypadku są to bitmapy. Tylko, że ja dałem replay i wtedy skierowałem się na trybuny + zoom krzyżakami. Podczas gry tego tak nie widać bo dalsze kadry mają nałożony blur. Ta gra jest słaba graficznie niestety. Takie jest moje zdanie. Za to grywalnością nadrabia. Pograłem troszkę i dość łatwo można niezłe tricki robić. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Z ciekawości przeleciałem foty na IGN i sądzę, że to ta sama gra. X360 vs PS3 I w jednym jak i drugim przypadku są to bitmapy. Tylko, że ja dałem replay i wtedy skierowałem się na trybuny + zoom krzyżakami. Podczas gry tego tak nie widać bo dalsze kadry mają nałożony blur. Ta gra jest słaba graficznie niestety. Takie jest moje zdanie. Za to grywalnością nadrabia. Pograłem troszkę i dość łatwo można niezłe tricki robić. ;) A oto i dowód: http://polygamia.pl/nba-live-08-porownanie-grafiki#more-5154 A wszystko dzięki naszemu Kucykowi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) No tak. Zapomniałem, że przecież teraz Piter czuwa nad produkcjami EA Sports ;). Jakoś FNR3 wygląda lepiej na PS3 tyle, że jak ją robili Pitera jeszcze nie było ;). Na koniec dodam, że gra przełącza się między 30/60fps w zależności od natężenia ruchu na parkiecie :D. A żeby całkowicie pogrążyć wersję z PS3 dodam, że w replayach czasami spada poniżej tych magicznych 30-tu. ;) Całe szczęście od ok. roku nie ruszam produkcji z pod szyldu EA. Tylko Crysis ma szanse zawitać w moich progach. :) Pozdrawiam PS. Kucyk. Trzeba było powiedzieć, że chcesz wysłać porównanie. Wczoraj odebrałem cyfraka więc zrobił bym lepszej jakości fotę. ;) Edytowane 8 Września 2007 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Jakoś FNR3 wygląda lepiej na PS3 tyle, że jak ją robili Pitera jeszcze nie było ;).że jak? :blink: http://www.gamespot.com/features/6162742/p-6.html » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « BTW FNR3 (PS3) - 83.5% FNR3 (X360) - 85.3% Edytowane 8 Września 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 MacOSek kolega kojak_ct grał chyba w jakaś inną wersję :lol2: ps To zły Piotrek, siedzi w EA od 2 miesięcy i już zmusza programistów aby gry na PS3 wyglądały gorzej i działały wolniej od tych zrobionych na x360 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 A to nie miało czasem hulać nonstop w ramce 60fps na ps3? Trzeba być chyba cholernym fanem marki, by wytrwać przy tej czarnej skrzynce (czy jakaś konwersja oprócz obka wygląda lepiej na ps3, lub chociaż tak samo dobrze jak na xo? Nie zwalajmy wszystkiego na ea sports). PS. Skreślanie z urzędu wszystkich produkcji ea sports tylko dlatego, że wersje na jedną konsolę są fatalne to też kiepskie rozwiązanie- kilka ich pozycji jest imho bardzo miodnych, jak np fnr3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 draak (czy jakaś konwersja oprócz obka wygląda lepiej na ps3, lub chociaż tak samo dobrze jak na xo? Nie zwalajmy wszystkiego na ea sports). jest kilka takich gier :) colin mcrae dirt, Spider-Man 3, GRAW 2 ( wyglada nie mal identycznie tylko nie ma takich żabich skoków ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 (czy jakaś konwersja oprócz obka wygląda lepiej na ps3, lub chociaż tak samo dobrze jak na xo? Nie zwalajmy wszystkiego na ea sports)tak, inna gra od EA - SKATE: http://polygamia.pl/skate-porownanie-grafiki czyżby to pierwsza gra z AA na PS3? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) że jak? :blink: 2746185[/snapback] MacOSek kolega kojak_ct grał chyba w jakaś inną wersję :lol2: ps To zły Piotrek, siedzi w EA od 2 miesięcy i już zmusza programistów aby gry na PS3 wyglądały gorzej i działały wolniej od tych zrobionych na x360 :lol2: Dorobiłem się rangi kumpla? Heh. Co to się porobiło. :D PS. Ciekawe czemu Piotrek odszedł od kury znoczącej złote jaja? :) Sądzisz, że w EA ma lepiej? :D A to nie miało czasem hulać nonstop w ramce 60fps na ps3? Trzeba być chyba cholernym fanem marki, by wytrwać przy tej czarnej skrzynce (czy jakaś konwersja oprócz obka wygląda lepiej na ps3, lub chociaż tak samo dobrze jak na xo? Nie zwalajmy wszystkiego na ea sports). PS. Skreślanie z urzędu wszystkich produkcji ea sports tylko dlatego, że wersje na jedną konsolę są fatalne to też kiepskie rozwiązanie- kilka ich pozycji jest imho bardzo miodnych, jak np fnr3. Jak już mówiłem kilka miesięcy temu nie kupiłem PS3 dla marnych konwersji tylko dla gier ze studia Sony czyt. HS, Unchartet czy GT. ;) A EA skreśliłem już za czasów PC choć obok takiego Burnouta obojętnie nie przejdę. ;) draak jest kilka takich gier :) colin mcrae dirt, Spider-Man 3, GRAW 2 ( wyglada nie mal identycznie tylko nie ma takich żabich skoków ) True. ;) I tym akcentem kończę OT. ;) Gra na PS3 jest bardzo słaba i chyba w tej kwestii w fulu nic się nie zmieni. Na X0 widocznie jest lepiej. Nie mnie to oceniać bo nie grałem na iksie (kolega wylecial do irlandii :/). Pozdrawiam kumpli. ;) PS. Pierwsza gra z AA to R:FoM. W demie nie ma AA ale w Fulu jest. ;) Jeszcze chyba 2 czy 3 gry mają AA. Musiał bym poszukać które. ;) Edytowane 9 Września 2007 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) kojak, twoje foto robi furore: KLIK KLIK 2 :D najlepsze sa komenty na gametrailers: that is the Ps2 version No Way In Hell That Could Be The Ps3 Version :D Edytowane 12 Września 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Dział Konsole stanie się bardziej popularny na świecie niż całe ppc [; :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Heh. Jak to daleko doszło. :) No i dowiedziałem się, że PS3 ma podrasowanego 7600GT 128bit 8ROP 500Mhz 256MB DDR3 ze zdublowanymi pixel shaderami. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...