Arkovianin Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 (edytowane) Witam mam problem z komputerem, mianowicie taki , że zainstalowałem drukarkę DPC 115 C Brother i za pierwszym razem system uruchomił się po kilku minutach(2,3 minutki) i było wszystko ok , zrestartowałem go(uruchom ponownie) i problemy się zaczęły :cry: Mianowicie albo się nie uruchamiał system albo były komunikaty typu: Uruchom system normalnie Uruchom system (ostatnie działające ustawienia) Uruchom system w trybie awaryjnym Uruchom system w trybie awaryjnym z wierszem polecenia No i ja brałem uruchom system normalnie i sie system nie uruchamiał , wziąłem następnie ostatnie działające ustawienia i nadal sie system nie uruchamiał tylko znowu pokazywał się ekran z komunikatami typu: Uruchom system normalnie Uruchom system (ostatnie działające ustawienia) Uruchom system w trybie awaryjnym Uruchom system w trybie awaryjnym z wierszem polecenia System był nie dawno przeinstalowywany więc nie ma mowy o jakimkolwiek błędzie w logach itp Ale nie wiem co się dzieje :huh: Czy muszę przeinstalować system?? :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Pomocy!!!!!! Edytowane 30 Kwietnia 2007 przez Arkovianin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Najpierw musisz zmienic tytuł tematu apotem uruchomic naprawe z cd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkovianin Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Najpierw musisz zmienic tytuł tematu apotem uruchomic naprawe z cd.Ale nie da się inaczej :neutral: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 1. Za jeszcze jedną emotkę w poście dostaniesz procenty - jest limit na to! 2. Da się inaczej. Wkładasz płytę CD z Windows, startujesz z niej (jak byś chciał instalować) i po wybraniu partycji obok opcji "instaluj" jest opcja "napraw". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...