marcinz90 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 (edytowane) Problem wygląda tak: włączam sobie komputer, zakładam słuchawki i słysze ciche wycie/świsty w słuchawkach (jeszcze przed załadowaniem systemu). System się ładuje... włączam foobara... i tu się zaczyna prawdziwy problem: dźwięk jest o 1/3 cichszy niż wsześniej, strasznie trzeszczy, nie ma kompletnie basu. Nie jest to wina słuchawek (tak samo jest na głośnikach). Słuchawki podłączone są do czarnego wyjścia na karcie, sterowniki to kX'y (już próbowałem przeinstalowywać)/ Do tej pory (prawie rok mam to audigy) nie było najmniejszych problemów. Co może być problemem ?? Może wie ktoś co mam zrobić ?? EDIT: Czy to może być padnięty wzmacniacz na karcie ?? Edytowane 30 Kwietnia 2007 przez marcinz90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinz90 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Problem rozwiązany - padł chyba slot PCI w tym pier****nym ECS'ie. Po przełożeniu do innego slota wszystko jest w porządku. Można zamknąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...