Skocz do zawartości
neverdie

Systemy-operacyjne.net

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

Witam wszystkich,

i zapraszam na świeżo otwarty serwis Systemy-operacyjne.net poświęcony systemom operacyjnym [liczny

dział download z linkami do linuxów] i newsom ze świata komputerowego.Moje strona jest nadal

rozbudowywana [wciąż poszerzany jest dział download].Jestem otwarty na propozycje współpracy z moim

serwisem [wymiana linków,bannerów,buttonów].Poszukuję również osób chętnych do wyszukiwania newsów

[kontakt mailowy - moszol@gmail.com].

Zapraszam wszystkich do rejestracji na systemy-operacyjne.net - przyrost użytkowników pomoże mi w

dalszej rozbudowie

Zapraszam do Serwisu

Edytowane przez neverdie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czemu... większość ludzi zrobi stronkę i spieszy by ją tutaj pokazać, kiedy na niej nic nie ma... Choć inaczej być by nie mogło.. bo lepiej dowiedzieć się że stora jest słaba na początku niż po włożeniu w nią sporego wysiłku...

Może rozwiniesz ta stronkę, a może nie.. ale w chwili obecnej to w sumie wchodzę, patrzę że nie ma nic ciekawego.. i wychodzę... Najprawdopodobniej nigdy więcej tam nie zajrzę... - zapewne podobnie jak ja funkcjonują też inni użytkownicy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi