neverdie Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) Witam wszystkich, i zapraszam na świeżo otwarty serwis Systemy-operacyjne.net poświęcony systemom operacyjnym [liczny dział download z linkami do linuxów] i newsom ze świata komputerowego.Moje strona jest nadal rozbudowywana [wciąż poszerzany jest dział download].Jestem otwarty na propozycje współpracy z moim serwisem [wymiana linków,bannerów,buttonów].Poszukuję również osób chętnych do wyszukiwania newsów [kontakt mailowy - moszol@gmail.com]. Zapraszam wszystkich do rejestracji na systemy-operacyjne.net - przyrost użytkowników pomoże mi w dalszej rozbudowieZapraszam do Serwisu Edytowane 1 Maja 2007 przez neverdie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 hell yeah! Nie ma to jak zintegrowane forum php-fusion czy innych php-nuke :] Ogólnie to mało contentu jakoś.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Czcionka w tematach jest poszarpana (ta niebieska). A tak poza tym to pusto trochę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Liczyłem na jakieś artykuły, szersze opisy, komentarze... a tutaj praktycznie nie ma nic oprócz działu download... Trochę za mało nawet jak na początek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 nie wiem czemu... większość ludzi zrobi stronkę i spieszy by ją tutaj pokazać, kiedy na niej nic nie ma... Choć inaczej być by nie mogło.. bo lepiej dowiedzieć się że stora jest słaba na początku niż po włożeniu w nią sporego wysiłku... Może rozwiniesz ta stronkę, a może nie.. ale w chwili obecnej to w sumie wchodzę, patrzę że nie ma nic ciekawego.. i wychodzę... Najprawdopodobniej nigdy więcej tam nie zajrzę... - zapewne podobnie jak ja funkcjonują też inni użytkownicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Brak kategorii Artykułówvery, very nice... Jaki jest sens 'chwalenia' sie strona, skoro jej wartosc merytoryczna wynosi zero? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Unable to establish connection to MySQL 1045 : Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NIE) Chyba chłopaki polegli :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Chyba chłopaki polegli :> Może jeszcze nie. Daj szansę naprawić błędy, a kto wie może ktoś im dał szlaban na bazę i teraz klapa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 polegli :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 A oto co mi sie ukazalo gdy wlasnie wszedlem :lol: Nie ma to jak profesjonalnie obslugiwany serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 czyli jednak polegli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...