wampir Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Nie wiem czy to bylo ale daje specyjalnie tu ten temat tak profilaktycznie :) Co sie moze dziac z moim kompem? Objawy sa nastepujace : przy magistrali 166 i obojetnie jakim mnozniku zaczyna komp sie zacinac , gdzies znalzem ze to zaduzy PCI ale przeciez MSI ultra 2 ma mnoznik 1/5 takze co jest grane ? , pamieci i zasilka tez w normi DOradzcie cos bo zaczynam watpic w tego mojego JUIHB :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Prawdopodobnie Titan nie wyrabia temperatury proca i zwiecha jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Hmm no niebardzo to wina temp bo przy 3x 92x92 w budzie , oporcz tego CS to mam temp przy 10x166 36C na maxa , radiator lekko cieply ( dodam ze w akademikach jest napradwe goraco :( ) temp chipsetu max 33 ( przesmarowany dobrze pasta ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...