win32 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Witam Chciałbym wszystkich zainteresowanych najnowszymi systemami z pod znaku Microsoftu, gorąco zaprosić do naszej najnowszej publikacji której tematem jest Vista Home Premium - najwyższa wersja systemu operacyjnego kierowanego do użytkowników domowych. mały fragment na zachętę (nieco literacki :P) "Strażnik - Uwaga! Uwaga! Hetman wielki koronny Rzeczypospolitej Obojga Narodów Jan Zamoyski! Sługa - Witam Jaśnie Wielmożny Panie! Zamoyski - Chcę się widzieć z Królem! To pilne! Sługa - Niestety, Król nikogo nie przyjmuje. Zamknął się w Kurzej Stopie z Sędziwojem i coś tam kombinują. Zamoyski - Jak to? Sługa - Niestety, tak to, Jaśnie Wielmożny Panie Hetmanie! Król Zygmunt nawet kazał powiedzieć Jaśnie Oświeconej małżonce swojej, królowej Annie żeby sp...eee... poszła sobie. Kombinują nad jakimś-ik wynalazkiem... cichaczem podsłuchałem, że gadają o jakiejś... Viście... Nie wiem co to... ale strasznie wciąga... Tekst możecie odnaleźć tutaj Zachęcam również do lektury naszego artykułu wprowadzającego który dostępny jest Tutaj Mam nadzieje iż forma publikacji oraz sam tekst przypadnie wam do gustu. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...