marcin_modzel Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 witam poszukuje regulatora na front kompa do wiatraczków. ma być ba min 2 wentylatory. na cpu (PENTAGRAM FREEZONE NXC-80 Cu) i GPU (Pentagram Freezone XC-70 Cu) może coś takiego http://www.apollo.pl/store/show_detail/59/5305 ma być na 5-12v czy jest sens szukać czegoś 3-12?? nic nie kręcone wiec wentyle wole mec wolne & ciche // czy przy 5v będzie cicho już? Bude mam czarno srebrną. wielkość nie ważna tzn czy 5" czy 3" fundusze ~30zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 witam poszukuje regulatora na front kompa do wiatraczków. ma być ba min 2 wentylatory. na cpu (PENTAGRAM FREEZONE NXC-80 Cu) i GPU (Pentagram Freezone XC-70 Cu) może coś takiego http://www.apollo.pl/store/show_detail/59/5305 ma być na 5-12v czy jest sens szukać czegoś 3-12?? nic nie kręcone wiec wentyle wole mec wolne & ciche // czy przy 5v będzie cicho już? Bude mam czarno srebrną. wielkość nie ważna tzn czy 5" czy 3" fundusze ~30zł Ten evercool ma regulację 7-12 v.Szukaj jakiegoś sunbeama ale to inna pólka cenowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_modzel Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 a coś za te 30zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Chyba tylko 3 regulatory pentagrama ale do środka obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_modzel Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 a coś trochę co kosztuje więcej? za chłodzenie dałem 45zł weic głupota było by dać mi więcej za panel http://www.allegro.pl/item189461596_hit_pe...ller_2_sil.html czy pod to d sie podpiąć 2 w/w wentylatory? //+ rozgałęziacz jakiś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) Faktycznie może być to a rozgałęziacze są na allegro sam kupowałem. Edytowane 3 Maja 2007 przez kurczak80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 a coś trochę co kosztuje więcej? za chłodzenie dałem 45zł weic głupota było by dać mi więcej za panel http://www.allegro.pl/item189461596_hit_pe...ller_2_sil.html czy pod to d sie podpiąć 2 w/w wentylatory? //+ rozgałęziacz jakiś coś takiego ci wystarczy (poszukaj taniej) do tego najlepiej obydwa wentylatory podłączyć pod jedną wtyczkę 3 pin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bushwacker Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Na allegro zamowilem 3x7+5+12 do tego mam podpiete 2x120mm+2x92mm wszystko smiga cichutko az zaczolem cooler cepa slyszec a w budzie chlodniutko :) Naprawde polecam, zaplacilem ~4zl a jestem naprawde zadowolony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Na allegro zamowilem 3x7+5+12 do tego mam podpiete 2x120mm+2x92mm wszystko smiga cichutko az zaczolem cooler cepa slyszec a w budzie chlodniutko :) Naprawde polecam, zaplacilem ~4zl a jestem naprawde zadowolony ;) ocb ? masz nieregulaminowy sing :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 a ten pentagram freezone jaki ma zakres ? :) bo też mnie interesuje zakup takiego cuda bo w poprzednim abicie w biosie mialem regulacje napiec od 5V a na nowej plycie od 8V i juz jak na wentylatory chlodzace dyski jest troche za glosno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 a ten pentagram freezone jaki ma zakres ? :) bo też mnie interesuje zakup takiego cuda bo w poprzednim abicie w biosie mialem regulacje napiec od 5V a na nowej plycie od 8V i juz jak na wentylatory chlodzace dyski jest troche za glosnopewnie 5-12v może lepiej podpiąć wentylatory do molexa na 5v zamiast wydawać kase na regulator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_modzel Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 na 100% 5-12. sami dają taki regulator. ten co ja dałem ma 3.75v – 11.73v i kosztuje 20zł wiec jest gitara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...