Klima Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Wczoraj minęła 13 rocznica śmierci tego wybitnego kierowcy F1.... Grand Prix San Marino na torze Imola, 1.V.1994- to był jego ostatni wyścig. Co prawda trochę nie moje czasy, gdy się ścigał (miałem 4 lata gdy zmarł), ale gdy poczytałem trochę o F1, a później o nim samym, stał się dla mnie kimś wielkim [*]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) Ach tamte czasy. Też niewiele miałem lat gdy był u szczytu kariery, ale ten człowiek to historia sama w sobie. Tym sobie zasłyną chyba najbardziej: http://www.youtube.com/watch?v=qZI4h1eOd50 Z tym, że wtedy to były zupełnie inne pojazdy niż teraz, każdy miał inne technologie, i williams królował na suchym, ale na mokrym to już padaka była. Edit: Tu jest genialny filmik: http://www.youtube.com/watch?v=16Icm5fN6BA...ted&search= Edytowane 2 Maja 2007 przez ...John Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klima Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) Do Wiliamsa przesiadł się właśnie w tym nieszczęsnym sezonie. W poprzednim jeździł w Mclarenie. ( o ile dobrze pamiętam). I wtedy królował na mokrej nawierzchni. Później z bolidów wycofano kontrolę trakcji.... Więcej można dowiedzieć się na wikipedi.... Edytowane 2 Maja 2007 przez Klima Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Niestety ja go pamietam z tego...ja mialem wtedy 9 lat. http://www.youtube.com/watch?v=XX9yROP3-lU...ted&search= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) pamietam to przez mgłę, ale kiedyś był na Discovery Channel był genialny program poświęcony właśnie Sennie i jego wypadkowi, polecam sobie to odszukać i oglądnąć. Edytowane 3 Maja 2007 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 ja widzialem ten wyscig w TV jak przejechal prosto przez zakret, przywalil w bande i dlugo go nie mogli z bolidu wyciagnac..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 fatalna śmierć :-| ale pozostał legendą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Jego siostrzeniec niezle sobie pogrywa w GP2. Moze za kilka sezonow bedziemy widzieli go w F1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Senna jeden z ostatnich prawdziwie wielkich czlonkow brotherhood of speed formuly 1 byl ostatnim elementem ktory trzymal mnie przy wyscigach F1 ktore potem z roku na rok stawaly sie coraz nudniejsze, na szczescie jest jeszcze NASCAR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...