Gość Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Gigabyte VA-C ASUS A7V333-X MSI KT3V prosze o opinie o każdej z nich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 jest tu ktoś kto zna chociaż jedną z tych płyt ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Z MSI polecam KT4V. Jednym słowem jest zajeb... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ta kt3V tez wyjechana :D wiec bierz i sie nie zastanawiaj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ta kt3V tez wyjechana :D wiec bierz i sie nie zastanawiaj :DJak masz kase to bierz ultra, ja niestey musziałem sie zadowolić kt4V w podstawowej wersji 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Gigabyta tom tylko vax va-c to uboższa wersja wiec chyba warto dołozyc troche na lepszą płyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 W zadnym wypadku nie bierz 7va (mam ja i cierpie z powodu braku zmiany mnoznika :'( )ani tym bardziej 7va-c, bo do zastosowan oc sa nie trafione, ale ze stabilnoscia nie ma raczej zadnych problemow. Co do vax ta mozna brac bez przeszkod... Tyle jesli chodzi o gigabyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 KT3ULTRA 2 - moze nawet byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 zdecydowałem sie na MSI KT3V :D bo KT3 Ultra2 nie moge nigdzie dostać , dzięki za pomoc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 zdecydowałem sie na MSI KT3V :D bo KT3 Ultra2 nie moge nigdzie dostać , dzięki za pomoc :DI prawidłowo MSI ma jeszcze Fuzzy Logic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 a i tak z tych to asus najlepszy (jak juz egzemplarz klopotow nie sprawia) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 asus, msi.. napewno dobre, ale z tych co wymieniłeś to chyba tylko msi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doss Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Dodam jeszcze, ze wspomniany asus a7v333-x to, z tego, co sie orientuje, tzw. tania wersja oryginalu (chociaz ma standartowo LAN). Slyszalem takze, ze asus a7v333 ma duze klopoty z prawidlowa obsluga athlonow z jadrem thoroughbread (013). Ze swej strony w tej klasie plyt zdecydowanie polecilbym plyte Soltec'a 75drv5-c. Pozdrawiam, doss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ja mam asus a7v333 [wersja najuboższa] i jestem bardzo zadowolony z pł.głównej i moge szczerze polecić ghyhy... zmieniałem juz biosa na niej [z poziomu winXP heh...] i wszystko dobrze. ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ja mam asus a7v333 [wersja najuboższa] i jestem bardzo zadowolony z pł.głównej i moge szczerze polecić ghyhy... zmieniałem juz biosa na niej [z poziomu winXP heh...] i wszystko dobrze. ... Flasch biosu z poziomu win jest także możliwy w MSI i niezprawia żadnych kłopotów 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 metal jak wyglada taka zmiana ?? Bezpieczne to jest ?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 metal jak wyglada taka zmiana ?? Bezpieczne to jest ?? :) ja to zrobiłem asusupdatehyhy... ale najpierw ściągnołem bios'a z strony asus'a włączyłem ten asusupdate wybrałem żeby jechał bios'a z pliku i to wszytko heh... niecała 1minuta i po wszytkim. A co do bezpieczeństwa to hmm... ja zrobiłem i działa gyhyhy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Co do bezpieczeństwa . Win sie może zawiesić i będzie to samo jak przy braku prądu podczas flaschu:) Jest jednak kilka plusów zpod win masz graficzny interfejs:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 a co myslicie o EPOX8RDA+ ??? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5164 edit: ok sorry :D juz mam http://forum.purepc.pl/search.php :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Prawie to samo co MSI tylko że troche wyższa cena . MSI ma 4xUSB 1.1 i 2x USB 2.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 czyli co nie oplaca dawac sie tych ~ 200PLN wiecej ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 czyli co nie oplaca dawac sie tych ~ 200PLN wiecej ???Moim zdaniem nie. Sam zdecyduj. :) Poszukaj sobie opisu MSI i porównaj z Epoxem :) Sam zobaczysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...