yotomeczek Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 8RDA na 250MHz Link pochodzi ze stronki: 8RDA MNIAM !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Coś ten link mi nie działa :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Coś ten link mi nie działa :(. sORKI - JUŻ POPRAWIONY :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Widziałes napięcie jakie gościu podał na chipset ?? 2.32 zamiast 1.6 :!: Na 8RDA.com pisze że kilku jego kolegów usmarzyło już płytki na nforce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shexbeer Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Widziałes napięcie jakie gościu podał na chipset ?? 2.32 zamiast 1.6 :!: Na 8RDA.com pisze że kilku jego kolegów usmarzyło już płytki na nforce :) nCHIPS :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Jak na modowana płyte to żadna rewelacja pozdrav Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 no nie wiem znajdź mi inną która pracuje na FSB250 i pamięci synchronicznie DDR500 - jak dla mnie to nie lada wyczyn dojść z FSB do 250MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Już jestem :) Abit nf7-s NIE MODOWANA idzie na fsb225 synchro napięcie chipsetu chyba ~1,7v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Już jestem :) Abit nf7-s NIE MODOWANA idzie na fsb225 synchro napięcie chipsetu chyba ~1,7v Komu tak idzie ? Daj jakiegoś linka ... Czytałem kilka recek i w żadnej Abit nie doszedł nawet do 200MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 TYlko powiedz gdzie w polsce dostanies NF7-S bo jak dla mnie to jest to wersja z SerialATA - czyli nowsza niz wszystkie dostępne u nas - nie wiadomo czy nie REV 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 TYlko powiedz gdzie w polsce dostanies NF7-S bo jak dla mnie to jest to wersja z SerialATA - czyli nowsza niz wszystkie dostępne u nas - nie wiadomo czy nie REV 2.0po pierwsze - wersja z SATA wcale nie jest nowsza od tej bez po drugie chodzi o kolesia z xtremesystems, który na Abicie NF7-S Rev1,2 bez moda i na napięciu chipsetu ~1,7v doszedł do 225mhz fsb synchro. po trzecie: Jeśli chodzi o Abity to pod koniec miesiąca będą w Polsce w Siriusie. Sam zamawiam NF7-S. Mam nadzieję, że to będzie rev1,2. :twisted: :twisted: :twisted: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Zainteresowanym polecam wątek który już kiedyś pojawił się na forum: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=168...ighlight=micron I jak dla mnie mefektywne 533 na athlonie robi niesamowite wrażenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Wielki Spider jest pod wrazeniem. Ciekawe jakie pamieci to wytrzymaly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 w p4 niedlugo bedzie po OC ponad 1000 fsb i co czyli tez z 250 x 4 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Z tego co mnie pamięć nie myli to pamięci Geila PC-3500 chodzą na 500MH przy max timingach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 w p4 niedlugo bedzie po OC ponad 1000 fsb i co czyli tez z 250 x 4 :D co z tego? i tak bedzie mniej wydajne? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...