Skocz do zawartości
kubus69

Mala Pomoc W Wyborze Zasilacza

Rekomendowane odpowiedzi

Na dniach bede kupowac komputer - e6600 + asus n680i + gf 8800gtx

i do mniej wiecej takiego zestawu chcialbym zasilacz ktory spokojnie to wszystko pociagnie i do tego wszystkiego bedzie CICHY bardzo cichy i nie rozleci sie po kilku miesiacach

najbardziej podoba mi sie :

BeQuiet DarkPowerPro 530W

ale gdzies na forum slyszalem ze zasilacze tej firmy nie sa specjalnie ciche a to by go dyskwalifikowalo

czy

OCZ GameXStream 600W SLI PSU

bedzie lepszy ?

albo fajnie by bylo jakby dalo sie go kupic na esc.pl ale to nie konieczne

i takie poboczne pytanie - czy obowa pod tytulem

thermaltake armor jr.

pozatym ze ladnie wyglada i wyraznie ma wiatrak z przodu i tylu, ma jakies minusy albo ukryte wady ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

i takie poboczne pytanie - czy obowa pod tytulem

thermaltake armor jr.

pozatym ze ladnie wyglada i wyraznie ma wiatrak z przodu i tylu, ma jakies minusy albo ukryte wady ?

Co do zasiłki to z tego sklepu najlepszą będzie jakiś BQ :?

Buda? Mam i odradzam :D Buda jak dla mnie ma tyle miejsca w środku co kot napłakał :lol2: Ogólnie baaardzo ciasna, po zapodaniu ultry-120 na procka nie ma miejsca, żeby włożyć zapałkę :lol: Szczytem idiotyzmu jest niemożliwość wyciągnięcia zasiłki bez ruszania chłodzenia procesora :huh: Imo buda dla małych chłopców którzy mają zabawki, a nie normalny sprzęt ( nie chciałem nikogo urazić) :wink: Acha nie wiem jak z GTX'em czy wejdzie, bo może okazać, że będziesz musiał wyrzucić koszyk na HDD (po tej operacji wejdzie każda karta :lol: )...

Miałem poprzednio LBX'a, więc może dlatego mam takie wrażenia :rolleyes: Weź coś o normalnych wymiarach, może być normalny Armour, albo coś o zbliżonych wymiarach :) pozdro

Edytowane przez chemiczny_ali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi