Feluke Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 takie sobiee P.S. czy dziadzia jest spreparowany czy autentyczna rozmowa wyobrażam sobie babcie po tym telefonietakie sobiee P.S. czy dziadzia jest spreparowany czy autentyczna rozmowa wyobrażam sobie babcie po tym telefonietakie sobiee P.S. czy dziadzia jest spreparowany czy autentyczna rozmowa wyobrażam sobie babcie po tym telefonietakie sobiee P.S. czy dziadzia jest spreparowany czy autentyczna rozmowa wyobrażam sobie babcie po tym telefonie Czy ja mam cos z przegladarka czy w jednym topicu widze kilka takich samych wypowiedzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 mocne sa, wszystkie :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 przejaw dresiarstwa jakis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 takie sobiee P.S. czy dziadzia jest spreparowany czy autentyczna rozmowa wyobrażam sobie babcie po tym telefonietakie sobiee P.S. czy dziadzia jest spreparowany czy autentyczna rozmowa wyobrażam sobie babcie po tym telefonietakie sobiee P.S. czy dziadzia jest spreparowany czy autentyczna rozmowa wyobrażam sobie babcie po tym telefonietakie sobiee P.S. czy dziadzia jest spreparowany czy autentyczna rozmowa wyobrażam sobie babcie po tym telefonie Czy ja mam cos z przegladarka czy w jednym topicu widze kilka takich samych wypowiedzi? chyba przegladarkie masz dobra tez to widze :) a moze i mi sie rozwalila w tym samym czasie co i tobie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 przepraszam ale mi sie internet w tym momencie skopał i sie wielokrotnie wysłało P.S. zgadzam się w pełni z genghiskhan-em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 buahahhahahahahhahahah dobreeeeeeeeeeee:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 macie to w sprawie M1 : http://www.petraman.g3.pl/download/mp3/telefon.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Co do linka 1go (dziadzia) to glupi :/. Jeszcze ten wiesniacki akcent mowiacego, a fe!. Juz go widze w /// i nowych redbook'ach :/. NIe dawajcie tkaich l;inkof ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...