Skocz do zawartości
bienioza

Sensowne Zestawienie Do 1800 Pln

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym złożyć jak najlepszy komputer tak mniej wiecej do 1800 zł. Patrzyłem na zestawy w przyklejonym topicu ale niestety nie moge znaleźć wszystkiego w 1 sklepie. Jeżeli ktoś mógłby "złożyć" jakis sensowny zestaw razem z obudową (najlepiej ze sklepu znak.pl) to byłbym bardzo wdzięczny.

Cena całości nie może przekroczyc 1800.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abit KN9 - 250 zł (poza znakiem)

X2 3600+ ~ 250 zł (znak)

2x1GB Goodram 667MHz ~ 300 zł (znak)

Palit 79OOGS ~ 500 zł (poza znakiem)

Modecom MC-400 ATX ~ 170 zł (znak)

200GB Samsung SATAII ~ 200 zł (znak)

Asus DRW-1608P3S ~ 120 zł (znak)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaaa tylko nie modecom! to jest produkt zasilaczo podobny. doloz 30zł i bierz huntkey 350w z www.zenfist.pl! :o

a sory nie doczytalem tematu... ze znaku nic sensownego do 200zł nie ma :sad:

Edytowane przez junioor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaaa tylko nie modecom! to jest produkt zasilaczo podobny. doloz 30zł i bierz huntkey 350w z www.zenfist.pl! :o

a sory nie doczytalem tematu... ze znaku nic sensownego do 200zł nie ma :sad:

Tak to jest jak się ma za mało informacji. Sam nie raz tego doświadczyłem. Modecom MC może być, jeszcze jakoś ciągnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko po co skoro za 200 ma świetnego HK 350 Watt. Imo lepiej od zenfista wziąć ten zasilator. Reszta zestawu może być. Boże jaki ten X2 jest tani. Teraz pluje sobie w brodę że nie wziąłem zestawu pod AM2. No ale czeka mnie przesiadka na C2D tak czy inaczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie rozumiesz :] Modecom to częściowo dobra firma - naczytałeś się o Feelach, które tak, jak ktoś powiedział "działają" do O/C się nie nadają, ale PC utrzymają. MC są jeszcze lepsze , a teraz podobne do nch robi AmacroX - Warriory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A chociaż ciche są te MC.? Bo feele to już widziałem w akcji i taki 300W nie był wstanie pociągnąć mojego dawnego 9800 PRO. :lol: Jeśli chodzi o koszta to może jednak ta Delta 350 W. Jednak ja zawsze żyłem w przekonaniu ,że lepiej mieć coś pewnego i ten zapas mocy. A to co oferuje HK i jeszcze ta cisza (wiem bo testowałem ten zasilacz) jest warte 200 PLN. Sam żałowałem że go nie wziąłem ,a tego szefa ,który jest dość głośny. No ale mnie zmyliło te 350 W. Dopiero potem poczytałem o nim na forum. Jak ciągnął C2D i jakiegoś tam 7900 bez jęknięcia.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi