fi5h Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Hmm swego czasu na sieci mozna bylo sciagnac taki playerek ktory odczytywal niedociagniete divxy, pamieta ktos moze jak sie nazywal :) A moze ma ktos cos lepszego.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 avi previev jest na stronie htttp://www.k-lite.tk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 oj chyba link nie dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Oki mam juz ale hmmm chyba nie chce cos dzialac :) Powiem tak mam sciagniety plik, jakis divix i brakuje mi do niego jakies 2,5mb. Po odpaleniu avi preview cos tam sie przez chwile dzieje, ale niestety po skonczonej pracy wszystko sie wylancza :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomir Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Ja uzywam acdsee4.0, polecam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Wystarczy miec divx-fix i wrzucic do niego skopiowany niedociagniety divx i "rebuild index" wtedy kazdy playerek ci go otworzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 http://www.avipreview.com/ masz ten program?... u mnie dziala wysmienicie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...