Mintoy Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Zastanawiam sie nad kupnem X-drema ale przeczytałem w jakims temacie że może byc problem bo ponoc ten cooler nie pasuje na tego Epoxa ??!! Mozecie na ten temat cos powiedziec ??? A co sadzicie o GLacial Iglo 2410pro ?? niby do 2600xp ?? Może ktos z was go ma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 ja mam ten cooler i epoxa 8rda3 i pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Ja też mam i musiłem wymienić wentylator bo to suszarka jest, ale jak jesteś twardziej to za to masz niezłą wydajność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 a na jaki wymieniles? ile masz obr.? i ile cie wyniosl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 http://www.4max.pl/produkt.asp?g=77&gg=76&id=94 To qpiłem moim zdaniem jest wystarczająco chichy i jestem z niego zadowolny. Obroty przy czyjniku przy zapine socketu zaleznie 2100 - 2700 obrotów. Ale max to tylko jak jest bardzo gorąca, przy takiej pogodzie jak dzisiaj 44C przy seti i 2350obrotów. I cisza. Polecam na dzieńdobry przesmarować ten wentylator duzo ładniej wtedy pracuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...