Bartolomius Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Miedź i kolanka to nie moje klimaty, ale układ bardzo mi się podoba. Taki fajny, staroszkolny klimat. A ten wąż na tle reza wygląda jak render 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 kszonek jeśli tak uwielbiasz pXa to maniaklany ma na sprzedaż :P tak, uwielbiam go i przez rok płacze za tamtym..... po prostu nie mogę przeżyć, że taki fajny pX poszedł w banalnej cenie - zobaczyłem go, ale nie miałem czasu po dwóch godzinach już go nie było :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 OT maniaklany też ma tanio,a tamtej za ile poszedł? OT sorki ale ciekawość zabija Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Bardzo fajny Wc. Stara szkola. Bardzo fajny patent z mocowaniem dyskow :D Kabelki ladnie poukladane. Ogolnie mowiac Good Job. BTW tez mam taka budke tylko ze stalowo-szara :] Idzie na przemial--> mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 OT maniaklany też ma tanio,a tamtej za ile poszedł? OT sorki ale ciekawość zabija Szczerze mówiąc to nie pamiętam za ile poszedł, zresztą to było rok temu (jak nie więcej), więc ceny wyglądały inaczej. Potem kupiłem jakoś pXa za 7 dych i też była to względnie dobra cena.... no właśnie OT...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Super robota! Wreszcie coś innego. Jedyne czego mogę się doczepić to że te rurki są trochę krzywe i kolory są taki trochę "nie dobrane", ale każy ma inny gust. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 neevsky o ile wiem, nieraz dostało Ci się za wykopaliska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 To co nie można pochwalić projektu? Wykopaliska, ta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...