miras19 Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Heja, więc czas na zmiane starej padaczki CRT i przesiadke na LCD. Generlanie kase mam do 650 zł i upatrzyłem sobie takie modele: Belinea ACER BenQ Teraz tak jestm już na 99,9% przekonany na ACER-a, bo najtańszy i ma praktycznie to samo co pozostałe. Jednak nie wiem, czy warto jest np: dołożyć do Belki, bo jakość kolorów niby lepsza. Generalnie boje się tego, że to wszystko to samo, tylko w innej skorupie. Proszę o rade, i zaznaczam, że interesują mnie tylko Widescreen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g2tech Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Najlepszy z tych napewno jest Belinea i wydaje mi się, że warto dołożyć bo monitor kupujesz pewnie na dłużej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) a co sadzicie o tym ? mam zamiar go kupic czy jest dobry - 645zl? mozecie podac lepszy w tej cenie ? http://www.allegro.pl/item193138780_iiyama...y_faktura_.html czy ww iiyama jest lepsza od tej belinea'y ? czy belinea daje gwarancje na dead pixele ? Edytowane 22 Maja 2007 przez RauloS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...