Zulik Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Krótko i treściwie mx-500 na śliskim stole mi dziala a jak dam pod niego tez taka wmiare sliska podkladke tylko ze czarna i ze wzorkami(firmowka z komputroniku) to mi nie chce dzialac ;( kursor bardzo czesto skacze i ucieka ! :( albo tylko jezdzi wpionie i takie tam sterowniki najnowsze zainstalowalem ! i nie pomoglo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 do optycznych jednokolorowe szmaciane podkladki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 do optycznych jednokolorowe szmaciane podkladkiDokladnie sprawdzilem juz kilkanascie podkladek i szmaciana czarna jednokoorowa podkladka sluzy mi juz prawie rok (Microsoft IntelliMouse Explorer).. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...