Skocz do zawartości
Helcia

Obudowa Z Esc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Potrzebuje rady...planowalem kupic bude CM Elite 330 ale na esc jej nie ma.. ktora obudowe mozecie mi polecic z tego sklepu. Inetresuje mnie duzo miejsca niska cena i dobry przeplyw powietrza wyglada nie jest taki wazne...

To bedzie c2d z 8800 gts i BQ 450W na pokladnie

HELP :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Esc mozna zamawiac sprzet ktorego teoretycznie nie maja w cenniku. Ja tak chcialem sobie zasilke topowera zamowic- na poczatku sprzedawca oponowal, ale jak powiedzialem, ze chce calego kompa skladac to sie zgodzil ;] Wiec najlepiej to sie zapytac czy maja teraz na stanie w hurtowni i ewentualnie zamowic ;] No albo jest tez taka opcja, ze jezeli mieszkasz w Gdansku, to mozesz kupic gdzies indziej 330 i im dostarczyc do montazu - nie powinien to byc problem, chyba ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie nie polecam sklepu a kupowałem u nich bardzo dużo, jedyne, co za nimi stoii to ceny, ale wolę dać przy zakupie komputera ~50 więcej i być obsluzony należycie i później przy ewentualnych problemach też być należycie potraktowany.

Bynajmniej w tym sklepie jakieś pół roku temu kupowałem za 275 Chiefa Big tower z serii Bravo. Także cena super, nigdzie lepszej nie było. Oczywiśce ta cena bez zasilacza :wink: Według mnie są lepsze obudowy, ale nie w tej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki mnemic..nie wiedzialem ze u nich tak mozna.

Wlasnie mam problem z tym ze jest to gdańsk bo jestem z...Warszawy :)

Na tyle taniego sklepu nie znalazlem z tak duzym asortymentem. Jest agito.pl ale u nich gowno jest tak naprawde... nie ma ABITA AB9, tylko jest AB9 QGT, wybor ramu jest ograniczony wiec lipa. Jesli znacie sklep z duzym wyborem w wawie z dobrymi cenami bylbym wdzieczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi