Szymoon Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Jako, ze raczej nie chce dyskutowac o tym co pilem, tylko chcialbym spytac - gdzie wypic - postanowilem zalozyc temat. Pytanie proste, gdzie w milej atmosferze (nieoficjalnej, klubowej czy jak by to nazwac...) mozna w wawie (jak najblizej samego centrum) wypic ciekawe wino(raczej jakies deserowe) ? szczegolnie interesuje mnie eiswein, ale pierwszy problem jest z samym lokalem. Moze ktos byl w ciekawym miejscu, albo znajomy opowiadal ? Jesli chodzi o moje posuzkiwania to googla, ranking newsweeka(100 naj. lokali) i zumi juz przeszukalem, ale zalezy mi na bezposredniej opinii, a nie o informacji, ze w tym miejscu po prostu mozna wypic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 W Olsztynie to na kac rondzie można pocisnąć 2 naboje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 A czytales pierwszego posta, czy tylko tak sobie klepiesz w klawisze? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Ja nie z Warszawy, ale pamiętam, że kiedyś zostałam zaciągnięta do "Antykwariatu" - gdzieś w centrum i byłam zauroczona. Atmosferą właśnie. Co do menu, nie podpowiem, bo tylko kawę piłam, ale pamiętam, że cholernie droga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 zakątek, albo zakamarek nie pamiętam na chmielnej daje rade :D:D miejsce przepełnione pozytywnym klimatem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Cafe Mlynek, naprzeciwko ambasady USA, jest calkiem sympatyczne. W karte win nie zagladalem ;) OT: bober9035: gdzie w Wilanowie mieszkasz? Ja tez z tych okolic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...