Andiw Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) Wczoraj po dłuższym posiedzeniu na kompie nagle zmieniła mi się czcionka w przeglądarkach na pochyloną. Nie wiem jak gdyż było późno. Może to mały problem, ale już niestety oczy mnie bolą od takiego pisma. Dodam tylko, że zmiana nastąpiła tylko w przeglądarkach. Drogą dedukcji dochodzę do wniosku, że ma to coś wspólnego z IE, ale co i jak już dalej nie wiem. Pomóżcie, bo moje oczy nie mogą już patrzeć na to :) btw, jeśli zły dział proszę o przeniesienie Edytowane 3 Maja 2007 przez Andiw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) :arrow: Oprogramowanie Sieciowe - dział w którtym temat powinien być :arrow: Opera - powód dla którego temat powinien zostać zamknięty Raport. Edytowane 3 Maja 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Cytat Wczoraj po dłuższym posiedzeniu na kompie nagle zmieniła mi się czcionka w przeglądarkach na pochyloną. Nie wiem jak gdyż było późno. Może to mały problem, ale już niestety oczy mnie bolą od takiego pisma. Dodam tylko, że zmiana nastąpiła tylko w przeglądarkach. Czytanie ze zrozumieniem nie boli, bo problem dotyczy kilku przeglądarek (Opera, FireFox, IE, Mozila). Do tego jeszcze dochodzi problem w AQQ z linkami wiec raczej wydawało mi sie ze to wina Okienek. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Problem dotyczy zapewne systemu Windows: Start->Ustawienia->Panel Sterowania->Ekran->Wygląd->Schemat kolorów Ewentualnie kwestia czcionki dla jakiegoś elementu. Raport anulowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 a jak masz ustawione czcionki w operze? preferncje>wyglad stron kiedys tez mialem cos podobnego, ale tylko w jednej przegladarce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 @ULLISSES Ustawiłem standartowy wygląd XP i dalej zostaje tak samo jak jest @greg505 Standartowe ustawienia, nic nie zmieniałem, kursywa nie jest włączona w żadnym przypadku. Kolejne miejsce gdzie zaważyłem zmianę czcionki to w programie Autoconnect i to mnie utwierdza ze to wina Windy. Teraz pytanie gdzie to zmienić. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Jednym z prostych rozwiązań jest założenie nowego konta w Windows - tam powinno być ok. Jeśli nie, to naprawa systemu z CD. Proponuję to, aby nie tracić czasu na szukanie przyczyny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Może jakiś syf ? Spróbuj programów przeciw trojanom, np. SpyBot'a. Nie wiem też czy przeinstalowanie czcionki, która jest używana w tych okienkach by nie pomogło. Ale tu już może plotę trzy po trzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Hmmm może to dziwne, ale sprawdziłem ze w systemie brakuje paru czcionek ( w tym Arial)… Jak znikły tego nie jestem wstanie stwierdzić, bo na kompie nie ma żadnego syfu, bo sprawdziłem go dokładnie. Mimo wszystko przywrócenie standartowych czcionek pomogło… Jednym słowem najprostsze rozwiązania są najlepsze :) Dzięki za pomoc B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...