Skocz do zawartości
Andiw

Zmiana Czcionki W Przeglądarkach

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj po dłuższym posiedzeniu na kompie nagle zmieniła mi się czcionka w przeglądarkach na pochyloną. Nie wiem jak gdyż było późno. Może to mały problem, ale już niestety oczy mnie bolą od takiego pisma. Dodam tylko, że zmiana nastąpiła tylko w przeglądarkach.

Drogą dedukcji dochodzę do wniosku, że ma to coś wspólnego z IE, ale co i jak już dalej nie wiem. Pomóżcie, bo moje oczy nie mogą już patrzeć na to :)

Dołączona grafikaDołączona grafika

btw, jeśli zły dział proszę o przeniesienie

Edytowane przez Andiw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Wczoraj po dłuższym posiedzeniu na kompie nagle zmieniła mi się czcionka w przeglądarkach na pochyloną. Nie wiem jak gdyż było późno. Może to mały problem, ale już niestety oczy mnie bolą od takiego pisma. Dodam tylko, że zmiana nastąpiła tylko w przeglądarkach.

Czytanie ze zrozumieniem nie boli, bo problem dotyczy kilku przeglądarek (Opera, FireFox, IE, Mozila). Do tego jeszcze dochodzi problem w AQQ z linkami wiec raczej wydawało mi sie ze to wina Okienek. :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ULLISSES Ustawiłem standartowy wygląd XP i dalej zostaje tak samo jak jest

@greg505 Standartowe ustawienia, nic nie zmieniałem, kursywa nie jest włączona w żadnym przypadku.

Kolejne miejsce gdzie zaważyłem zmianę czcionki to w programie Autoconnect i to mnie utwierdza ze to wina Windy. Teraz pytanie gdzie to zmienić. <_<

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm może to dziwne, ale sprawdziłem ze w systemie brakuje paru czcionek ( w tym Arial)… Jak znikły tego nie jestem wstanie stwierdzić, bo na kompie nie ma żadnego syfu, bo sprawdziłem go dokładnie. Mimo wszystko przywrócenie standartowych czcionek pomogło… Jednym słowem najprostsze rozwiązania są najlepsze :)

Dzięki za pomoc :damage_wall: B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi