lukasrz Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) 22. kwietnia 2007. roku. Sobota. Wrocław, ulica Zwycięzców. Instytut Automatyki Systemów Energetycznych IASE. Targi Tuningu Komputerów. Godzina dziesiąta. To tu dziś odbywa się najlepsza zabawa, ale tylko jedno miejsce jest ważne - położone na szarym końcu, przy restauracji, stoisko PurePC. Zapraszamy Autor: Marta "eMJotka" Jaszczyk Edytowane 3 Maja 2007 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) "Nie jesteś upoważniony do oglądania tej strony" Jak to nie jestem ?! :lol: //EDIT Naprawdę fajna relacja, bardzo przyjemnie się czytało. Edytowane 3 Maja 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 ale 3 tematy o jednym wydarzeniu to lekka przesada :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzperSon Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Fajnie, tylko foty chyba robione komórką ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) Trochę się trzebabyło naczekać na tą relację. Poza tym niktóre moje zdjęcia były lepsze ;) np to z lewitacją oraz grupowe. Pozdrawiam wszystkich, których mogłem poznać osobiście, tych, którzy nie dotarli oraz Pełzak'a i MSN'a, którzy bronili naszych barw walcząc w kategorii modów :D Jeszcze raz zdjęcia: Mayo 7 MB (1024x768) |+| 68 MB (HiRes) moje 28 MB (~1024x768) |+| 54 MB (HiRes) uosiu 17 MB Edit: A wynik zrobiony na Venice Ige'a to dokładnie 3555 Mhz Waldemar Edytowane 6 Maja 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 oraz Pełzak'a i MSN'a, którzy bronili naszych barw walcząc w kategorii modów icon_biggrin3.gifi którzy polegli na placu boju :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Leże i kwiczę, mało się nie posi..... Fajny art. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...