Iczka Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Witam! Czy ktos moglby mi powiedziec w jaki sposob mozna podlaczyc dwa CRTki do GF5200 ? Wiadomo ze nie ma tylu wejsc w tej karcie wiec pewnie jakas przejsciowka jest potrzebna tylko jaka ? Z gory dzieki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Praktycznie to raczej przy pojedynczym wyjściu jest niemożliwe. Nawet jeśli kupisz jakiś "rozdwajacz" to jakość obrazu będzie marna, na obu wyświetlaczach będzie "to samo" i tym samym nie widzę sensu takiego rozwiązania. Lepiej dokupić dodatkową kartę na PCI za parę groszy z allegro ( to stare PCI - nie PCI Express ) i po prostu użytkować 2 karty i 2 wyświetlacze. .... albo wymienić obecna na "dwuwyjściową" ( tutaj sukces najpewniejszy ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Ona ma dwa wyjścia, ale jedno jest to stare, a drugie to nowe , cyfrowe ;) Potrzebuje pilnie pomocy bo jestem taka bezdradna w tej sytuacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) Ona ma dwa wyjścia, ale jedno jest to stare, a drugie to nowe , cyfrowe ;) Potrzebuje pilnie pomocy bo jestem taka bezdradna w tej sytuacji :)A to nie ma problemu w takim wypadku. Wystarczy przejściówka z DVI na D-sub ( aż dziwne że nie było w pudełku z kartą ). Małe toto i tanie :wink: ps. jeden CRT bezpośrednio do karty a drugi przez przejściówkę do pozostałego DVI Edytowane 3 Maja 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Dzięki Kyle!!!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zmontowalem juz Iczce te 2 monitory i sa dwie mozliwosci klon rozciagniecie pulpitu Klon nie ma sensu bo nie daje wiekszego ekranu a rozciagniecie tak dziala ze nawet filmu sie na ekranie nie obejrzy bo tryb pelnoekranowy dzieli go na 2 ekrany ;] Chce to zrobic tak zebym mogl np na jednym monitorze miec normalny pulpit windows a na 2gim moc wlaczyc np okno z dunera TV albo mplayera. Poprostu miec dodatkowe miejsce ale tak dzialajace ze jak dam pelny ekran to mi sie wyswietli na jednym ekranie a nie na 2ch i to jeszcze w jednym na polowie i w 2gim na polowie. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...