Skocz do zawartości
lukasrz

Purepc Na Electronic Sports World Cup Poland By Amd Poznań 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Sobota, 28 kwietnia 2007. Przez ten jeden dzień hala nr 15 Międzynarodowych Targów Poznańskich stała się celem wypraw setek, jeśli nie tysięcy, miłośników gier komputerowych z całej Polski. Nie zabrakło tam też redakcji PurePC, które objęło patronat medialny nad imprezą. Zapraszam do zapoznania się z relacją z tegorocznego Electronic Sports World Cup.[wiecej]

Dołączona grafika

Autor: Michał "Costi" Kościelak

Zapraszamy

Edytowane przez lukasrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa ale :

1)screeny z wynikami po powiekszeniu wygladaja paskudnie.

2)na tej imprezie to team PPC otarl sie o rekord Polski w 06, ale jesli chodzi o pojednycza grafe!! bo do prawdziwego rekordu Polski to zabraklo ponad 5k.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ad. 1 - zdajesz sobie sprawe, ze powiekszenie jest dwustopniowe? ;)

Ad. 2 - poprawilem, choc dla mnie jest oczywiste, ze w Markach wszelkie rekordy rozpatruje sie w ramach poszczegolnych kategorii - porownywanie jednej grafy z dwoma ma sredni sens IMHO...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

costi napisał(a):

Ad. 1 - zdajesz sobie sprawe, ze powiekszenie jest dwustopniowe? ;)

Ad. 2 - poprawilem, choc dla mnie jest oczywiste, ze w Markach wszelkie rekordy rozpatruje sie w ramach poszczegolnych kategorii - porownywanie jednej grafy z dwoma ma sredni sens IMHO...

1. - dalem ciala :oops:

2. - Ja sie tu nie zgodze - Rekord Polski to Rekord Polski - czyli max wynik, takie moje zdanie, ale to wy piszecie na tym portalu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi