lukasrz Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) Sobota, 28 kwietnia 2007. Przez ten jeden dzień hala nr 15 Międzynarodowych Targów Poznańskich stała się celem wypraw setek, jeśli nie tysięcy, miłośników gier komputerowych z całej Polski. Nie zabrakło tam też redakcji PurePC, które objęło patronat medialny nad imprezą. Zapraszam do zapoznania się z relacją z tegorocznego Electronic Sports World Cup.[wiecej] Autor: Michał "Costi" Kościelak Zapraszamy Edytowane 3 Maja 2007 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Dwa ale : 1)screeny z wynikami po powiekszeniu wygladaja paskudnie. 2)na tej imprezie to team PPC otarl sie o rekord Polski w 06, ale jesli chodzi o pojednycza grafe!! bo do prawdziwego rekordu Polski to zabraklo ponad 5k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Ad. 1 - zdajesz sobie sprawe, ze powiekszenie jest dwustopniowe? ;) Ad. 2 - poprawilem, choc dla mnie jest oczywiste, ze w Markach wszelkie rekordy rozpatruje sie w ramach poszczegolnych kategorii - porownywanie jednej grafy z dwoma ma sredni sens IMHO... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 costi napisał(a): Ad. 1 - zdajesz sobie sprawe, ze powiekszenie jest dwustopniowe? ;) Ad. 2 - poprawilem, choc dla mnie jest oczywiste, ze w Markach wszelkie rekordy rozpatruje sie w ramach poszczegolnych kategorii - porownywanie jednej grafy z dwoma ma sredni sens IMHO... 1. - dalem ciala :oops: 2. - Ja sie tu nie zgodze - Rekord Polski to Rekord Polski - czyli max wynik, takie moje zdanie, ale to wy piszecie na tym portalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...