ATI Radeon™ Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) Witam. Otórz od niedawna mam nowy komputer Athleon-a 4200+AM2 /Ati 1950PRO Problem w tym,ze przy odpalaniu go w windowsie xp wyskakuje mi opcja"SiI Controller not found",czy coś w tym stylu.. Pytanko/a: Czy mona gdzieś to pobrać,by pozbyć sie tego problemu? Mam opcje "Live Update",ale nie moge tego tam znaleźć... i tak w ogóle za co to odpowiada? :blink: Karta graficzna,płyta główna..?? Edytowane 5 Maja 2007 przez ATI Radeon™ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Napewno płyta główna. Podaj jej model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 1. Otóż. 2. Sterowniki do płyty zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATI Radeon™ Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) Oki sorry za literówkę.. A co do instalowania sterów to..no właśnie...mam płytkę trochę zrypaną i w napędzie nie chce mi jej odczytać :/ Rozpędza sie i nic więcej nie ma.. W komputerowym udało mi sie jedynie z tej płytki sound HDD i kartę sieciową wyciągnąć.. MSI K9N6GM-V Edytowane 5 Maja 2007 przez ATI Radeon™ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATI Radeon™ Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Ok. do płytki sie dostałem jakoś.. wszystko po instalowałem-problem nadal występuje- za chwile zorbie format systemu i jeszcze raz spróbuje płytę odpalić... EDIT: Zrobiłem format,wgrałem wszystkie stery od nowa lecz jest jeszcze jakas pozostałosc i nadal nie wiem jak to naprawić... Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł,co można z tym zrobić? Edytowane 8 Maja 2007 przez ATI Radeon™ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...