Roti Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Witam, Heh, troche nietypowe pytanie, ale powiedzcie mi jak uważacie czy ilość fps-ów w powiedzmy rozdzielczości 1024x768 zależy od monitora? Mój znajomy upiera się przy tym, że 1024 to 1024 nie ważne czy na monitorze 15" czy 19" zawsze ilość fps-ów będzie ta sama. Ja uważam że na piętnastce powinno być zawsze więcej w końcu to mniej obrazu do wyświetlania. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Witam, Heh, troche nietypowe pytanie, ale powiedzcie mi jak uważacie czy ilość fps-ów w powiedzmy rozdzielczości 1024x768 zależy od monitora? Mój znajomy upiera się przy tym, że 1024 to 1024 nie ważne czy na monitorze 15" czy 19" zawsze ilość fps-ów będzie ta sama. Ja uważam że na piętnastce powinno być zawsze więcej w końcu to mniej obrazu do wyświetlania. Pozdr. Twój znajomy ma rację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...