wampir Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Nie wiem czy to wlasciwe forum ale nie wicie przypadkiem jaka wersja BORG TV bedzie poprawnie chodzila pod WINXP i 2K ? bo 2,52 wywala mi zamalo pamieci (256mb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Nie wiem czy to wlasciwe forum...NIE!!! Won na oprogramowanie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Borg chyba wymaga 512mb ram z tego co pamiętam. Ale pewny nie jestem bo nie mam karty TV więc nie używam takiego softu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ja jade na 2.01 pod XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Borg chyba wymaga 512mb ram z tego co pamiętam. Ale pewny nie jestem bo nie mam karty TV więc nie używam takiego softu :D no to cy :?: u mnie chodzil na NT4.0 ze 128 MB RAMu :!: jakas wersja 2.x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 potwierdzam 2.1 tez uzywam pod xp, ale pamietam ze jak mialem 256 tez mi smigal! ale szczerze mówiąc to niestabilny program, raz na jakis czas mi zwiesza kompa, leczy mnie to juz ale na nic lepszgo nie trafilem do tej pory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 No sorry. Napisałem tak, bo kumplowi który miał ponad 400MB ram wywalało komunikat o niewystarczającej ilości pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balrog Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ja jade na 2.01 pod XP Możesz podać namiary na tą wersje.Za cholere nie moge jej znaleźć.Korzystałem z wielu wyszukiwarek. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale napisze, posiadam tuner PixelView PlayTVpro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Balrog podaj adres email to ci wysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balrog Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Cóż mogę powiedzieć...WIELKIE DZIĘKI :!: :P ...a masz może program do do obsługi pilata. Mam bRemote22,ale on jakiś pokotany,nie da się (a raczej nie umnie) go skonfiguować :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 w borgu nacisnij shift+[ i tam mozna ustawic se pilota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balrog Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Wszystko działa tak jak nzleży, oprócz jednej rzeczy.Mianowicie, za każdym włączeniem Borga muszę od nowa ustawiać mają karte, ponieważ nie mam głosu.Możezs coś na to poradzić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balrog Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Już samo się naprawiło.Włączyłem go kilka razy i problem z głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balrog Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Masz może mody, potrzebne by odkodować canal+?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balrog Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 "Masz może mody, potrzebne by odkodować canal+??" Chyba napisałem to zbyt jednoznacznie. 8) MaCIE może mody, potrzebna by odkodować canal++?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...