Helcia Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Taki mam mały dylemat bo wiem co chce ale nie mam gdzie tego kupic :) Zaczne od poczatku... jestem z Wawy i najpier pomyslalem o sklepie agito.pl ale okazalo sie ze jest tam strasznie maly wybor. Wiec szukalem innych sklepow w warszawie ale wszytko co znalazlem ma kosmiczne ceny. Zalezy mi tez na mozliwosci kupienia na raty wiec wszystko ( no prawie wszytko bo mam luzny 1000 zl do wydania) musi byc kupione w jednym sklepie. Obecnie mysle o ESC.pl bo jest w sumie tanio tylko ta odleglosc mnie przeraza. Niedosc ze koszt przesylki to jeszcze (odpukac) cos bedzie nei tak i zwroty eh... Zwaracam sie tu szczegolnie do towarzyszy z wawy czy znaja jakies dobre tanie sklepy tutaj. Odrazu mowie ze jeszcze gieldy komputerowej nie odwiedzalem (mature pisze wiec nie za bardzo mam czas) wiec powiedzcie jak tam ceny stoja. PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) nie wiem czy dobre, ale tanie napewno (tansze od komputronika B-)) www.ulubiony.pl www.sklepwgk.pl www.znak.pl a! jeszcze: www.mojepc.pl pc.emarket.pl Edytowane 3 Maja 2007 przez junioor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...