DEVILEK Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Siemka :D Poczatki sa zawsze trudne, a straty moga byc, wiec poszedl pod noz i .... E6300 esik, a nie 6600/6800 :wink: Jedziemy z koksem : Po chwili : Rodzinka ;] @ P5W DH @ P5B Dlx Pozdrawiamy OC-Team Poland B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Gratki! Dało to coś?w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 gratki dla wyczynowca ale rewelki to nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Ile temp zbiło? Bo oc to tam zwyczajnie, tyle co zbicie temp.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 a podobne jajka są spawane do czapy... ;] jak temperatury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 a podobne jajka są spawane do czapy... ;] jak temperatury? w 4 megowcach podobno tak...... na Xs ostatnio sporo osób zdejmowało z c2d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) Temp - 3-5C, bo IHS ladnie dolegal. Ciezko dosyc sciagnac blache, bo faktycznie jakos Intel "spawa" swoje IHS'y do rdzeni. To nie jest pasta itp. Temp nie spadna wiele, chyba, ze cep ma wybitnie krzywego IHS'a. Sztuka, dla sztuki no i ktos musi byc pionierem w naszym kraju :D Edytowane 3 Maja 2007 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 dobrze że taki mialy spadek jest przynajmniej nic mnie nie napadnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 heh gratki:] za cierpliwosc odrazu przypomnialo mi sie jak ze swojego chyba preszczota sciagalem ihsa i zyleta pękła wbiajajć mi sie w kciuka hihi bardziej tryskającą krew widzialem na filmach hihihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 widac jak na dłoni że te bąbelki powietrza w tej pascie napewno nie chłodziły heh "daj mi 4 nagie miecze a ja ci jajko odkryję ^_^" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 w 4 megowcach podobno tak...... na Xs ostatnio sporo osób zdejmowało z c2d. Tyle, że owy E6300 to też 4 mega ma :huh: Jeno połowa zablokowana :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Gratki :D Musiałeś podgrzewać proca żeby zdjąć czape czy na zimno to robiłeś :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Najs :D Do ilu stopni grzaliscie i czym :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Aby ucieszyć użytkowników forum wystarczy pokazać gołe jajka ;) Dobra robota, a i pacjent nawet przeżył ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Fajny brelok DEVILEK :) Dla sportu, ale zawsze... PochwalaM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Na zimno nie da rady, chyba ze ma sie jakiegos C2D na zbyciu :lol: Czym ? Suszarka, bo nie daje wiecej jak 110C, a wytrzymalosc jajka jest do 130C, wiec nie ma prawa sie cos stac. Aczkolwiek po solidnym nagrzaniu blacha sama nie odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) Fajny brelok DEVILEK :) Dla sportu, ale zawsze... PochwalaM Właśnie to samo miałem powiedzieć. Ech pamiętam swoje pierwsze podejścia z Tulipanem. Jednego przez zdejmowanie IHS'a ubiłem <chlip> i skończył podobnie do twojego mobilniaka. Jako breloczek, tyle że pocięty, w sumie wiele ponad rdzeń z niego nie zostało. Gratki, kucze ściągnąłbym ze swojego A64 ale gwara jest, kasy nie ma, trochę tak głupio. PS: Jeszcze widać jaka partyzantka, chyba w samych gaciach to robiłeś. Edytowane 4 Maja 2007 przez -=Qroń=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Ech pamiętam swoje pierwsze podejścia z Tulipanem. u mnie z tulipana IHS odszedl razem z coolerem :D i procek zyl. gratki choc to sztuka dla sztuki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Moze i sztuka dla sztuki ale wazne, ze kolejne wyzwanie podjete i znow zakonczone sukcesem - gratulacje :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Bardzo fajnie :) niełatwo zdjąć blache z C2D gratki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 można by jeszcze ściąć lub zeszlifować tą kopułkę z góry i przyklejić reszte blachy z powrotem. Nie trzeba by było montować proca na taśmie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Fach w ręku :D Ale tu juz widac że żyletka to za mało. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) Nowy breloczek masella ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « zeby nie czul sie samotny Bardzo prosze osoby ktore wiedza co to za es o niechwalenie sie tutaj ;) Edytowane 19 Września 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Znaczy się zszedł czy żyje? Ja ostatnio podciąłem żyłki, ale hełmik trzymał się mocno mimo grzania i mu odpuściłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 ale mojego procka popsules :( nie lubie Cie juz :P model procka w srodku: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « procek to 8 rdzeni z giga kaszy 2 poziomu, taktowany 10ghz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Znaczy się zszedł czy żyje? Ja ostatnio podciąłem żyłki, ale hełmik trzymał się mocno mimo grzania i mu odpuściłem. Breloczkiem bedzie to po prawej ;) Latwo z nim poszlo, nie stawial oporu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Na zimno nie da rady, chyba ze ma sie jakiegos C2D na zbyciu :lol: Czym ? Suszarka, bo nie daje wiecej jak 110C, a wytrzymalosc jajka jest do 130C, wiec nie ma prawa sie cos stac. Aczkolwiek po solidnym nagrzaniu blacha sama nie odpada. Chyba wytrzymałość pracującego jajka ? Bo takie niepracujące to myślę że spokojnie i 400 wytrzyma ;). Hotem grzałem układy często nawet temperaturką 420 stopni i dosyć długo (luty bezołowiowe) i wszystkie przeżyły tak więc myślę że i na takim procku wysokie tempy nie powinny zrobić wrażenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Chyba wytrzymałość pracującego jajka ? Bo takie niepracujące to myślę że spokojnie i 400 wytrzyma ;). Hotem grzałem układy często nawet temperaturką 420 stopni i dosyć długo (luty bezołowiowe) i wszystkie przeżyły tak więc myślę że i na takim procku wysokie tempy nie powinny zrobić wrażenia. Kiedys tez zapomnialem sobie wyciagnac procesor spod zarowki gdy suszylem bsel moda i procek mial sporo sporo powyzej 100*C i nic sie nie dzieje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Przy podgrzewaniu zapalniczka ihsa przez 20-30s ludziom juz procki padaly, wiec z ta temp wcale nie jest tak fajnie. A byli i tacy, co palnikiem grzali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 OC Team Poland wita w elitarnym gronie IHS out @ Intel 775 CPU :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...