Twój Pan Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) DEVILEK napisał(a): OC Team Poland wita w elitarnym gronie IHS out @ Intel 775 CPU :wink: Jeszcze bardziej elitarne, bo IHS out @ Intel ES 775 CPU :D Edytowane 20 Września 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) DEVILEK napisał(a): OC Team Poland wita w elitarnym gronie IHS out @ Intel 775 CPU :wink: MaSell napisał(a): Jeszcze bardziej elitarne, bo IHS out @ Intel ES 775 CPU :D to ja tez musze wam zapodac foty... bo juz dawno temu sciagalem z celofana IHS'a :) Edytowane 20 Września 2007 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Z grzaniem to raczej jest tak, że punktowo podgrzewany nie wytrzymuje. Jak jest bardziej równomiernie grzany to powinien wytrzymać. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Ciag dalszy zabaw z IHS out :lol2: X38 @ IHS mi sie znudzil, wiec cya. Zabawy minut 2 i po problemie. What about this :rolleyes: Czujka typu K umieszczona @ IHS C2D @ 4700MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Devilek ja Cie zawsze podziwiałem ;) jest różnica w max fsb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aqiulino Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 żadna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 FatAlbert napisał(a): Devilek ja Cie zawsze podziwiałem ;) jest różnica w max fsb? Ano ani MHz wiecej :lol: Jak bylo max 570, tak dalej jest 570. Sztuka dla sztuki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 buuu. Ale chociaż temperatur spadła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...