sir bober Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Witam, mam problem z laptopem, dot. to modelu HP Omnibook 4150. Problem z komputerem rozpoczął się od momentu, gdy włączyłem komputer ze stanu wstrzymania. Pojawiła się na ekranie zielona kłódka. Wyłączyłem komputer (laptopa) przyciskiem "power", od tego momentu podczas próby włączenia laptopa pojawia się czarny ekran, nawet ekran z BIOS'em nie pojawia się, system nie jest boot'owany z HDD. Chłodzenie procesora po chwili wyłącza się. Rozkręciłem laptopa, wyjąłem baterię, ponownie włożyłem, lecz nic nie zmieniło się od tej chwili, proszę o pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 A z jakiegos bootowalnego cd probowales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) pojawia się czarny ekran, nawet ekran z BIOS'em nie[\b] pojawia się, system nie jest boot'owany z HDD. (...) A z jakiegos bootowalnego cd probowales? Zalecam dokładniejsze czytanie następnym razem ;) Ja niestety w laptopach nie siedzę, tak więc nie mogę Ci pomóc :( Pzdr. Edytowane 4 Maja 2007 przez obiboqs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Ja miałem identyczny problem, jak mi w lapku dysk padł. Jest na gwarancji? Jak nie to lepiej do serwisu, bo myślę, że żaden kumpel nie będzie miał dysku do laptopa na stanie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...