junioor Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) http://sklepwgk.pl/prod16725_A-Data_DDR2_2...me_Edition.html co to jest :blink: pierwszy raz widze parowane a-daty (no oprocz serii 1066mhz)... co wiecej! jakies w ekstremalnej edycji! spotkal sie juz ktos z nimi? czy sa na mikronach? piszcie co wiecie! Edytowane 3 Maja 2007 przez junioor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Co w tym dziwnego? Jeden z forumowiczów miał takie tyle że 2x512MB i były na D9GMH. Ale i tak produkt jest niedostępny więc zakupów nie będzie. Czym tu się podniecać? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) nie no poprostu pierwszy raz takie widze i sie zdziwilem troche :) sory ze zrobilem afere :D ale to nie zmienia faktu, ze jestem nimi zainteresowany i bycmoze sobie takie kupie. prosze o wypowiedzi posiadaczy takowych kosci B-) Edytowane 3 Maja 2007 przez junioor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 nie no poprostu pierwszy raz takie widze i sie zdziwilem troche :) sory ze zrobilem afere :D ale to nie zmienia faktu, ze jestem nimi zainteresowany i bycmoze sobie takie kupie. prosze o wypowiedzi posiadaczy takowych kosci B-) te adaty nie beda na micronach bo musz mieć jeszcze + przy czestotliwosci z jaka pracuja czyli jak moje jakie mam do sprzedania 2x512 800+ sa na D9GMH wiec jak jestes chetyny to zapraszam na pw pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsonl Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 mam 2x1gb a-data 1066+ vitesta i sa na d9gmh a extreme bez plusa przewaznie na elpidach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Troche o moich A-Datach Vitestach EE800+ 4-4-4; generalnie serie Vitesta EE800+ można spotkać na kościach: MIQVD1A16 -> Microns ADQVD1A16 -> umgelabelte Mircons ADQVE1A16 -> Promos, Elpidas o.ä. Moje: jak widać moje są: ADQVD1A16 to seria na Micron GCT nowa rewizja nie lubiąca zbyt wysokiego napięcia Kostki (umgelabelte Mircons GCT)są remarkowane z napisem na kostkach: A-Data AD29608A8A-250G 80714-(to najprawdopodobniej ozn 14 tydz 2007r) Na radiatorach nast oznaczenia: M2OAD9G314170INE58 s/n ADQVD1A16 User z XS napisał: The same thing happening to me Not good at >2,3 V Czyli ma podobny problem do mojego. U mnie na razie biegają 490MHz 4-4-4-12 2,25V ,mam nadzieję pogonić ich jeszcze wyżej. :) Z tego co czytałem na niemieckich forach jest to wynik dobry, tam zgłaszają przedział 450-500MHz cl 4 z tym że górny przedział to raczej nieliczni. Późnym wieczorkiem jak wyjdzie wyżej wrzucę test. :) Edytowane 23 Maja 2007 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Gdzie i za ile te A-Daty mają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Gdzie i za ile te A-Daty mają? 2622334[/snapback]...Późnym wieczorkiem jak wyjdzie wyżej wrzucę test. :)I poszło. :) Edytowane 23 Maja 2007 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezan Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Czy warto kupować te kostki z oznaczeniami: ADQVD1A16 ? Czy one raczej będą słabe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...