Skocz do zawartości
maax990

Nzxt Zero

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ostatnio zastanawiam sie nad wyborem obudowy zainteresowalem sie NZXT ZERO,ktos z uzytkownikow ja posiada?moze ktos ja widzial badz mial i moze napisac czy warta tej kasy?jakie sa jej wady badz zalety?jesli ktos ma jakies inne propozycje prosze o wypowiedzenie sie w tym temacie.

zalanczam linka do allegro klik

w przyszlosci pewno zagosci u mnie wc juz zreszta czesc mam kupiona i podobaja mi sie te 2 wentyle na tyle bo szloby tam zamontowa chlodniczke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj widziałem tą budę za ok 380 pln , w którymś dużym sklepie internetowym (może 4speed?), linka mam w domu to ci go mogę wieczorem podrzucić.

Rozmawiałem na targach w kraku nt tej obudowy i oto co usłyszałem:

Obudowy miały mieć wyświetlacz u góry za szybką (tak było w opisie sklepu na stronie int.)ale jak doszły to okazało się, że wyświetlacza nie ma , a ceny zostawili :mur:

Teraz może obniżyli ceny bo wyposażenie chyba się nie zmieniło

Bardzo mi się podoba od dawna ta obudowa,jednak kiedy miałem okazję obejrzeć z bliska i ją pomacać :wink: to emocje znacznie opadły.Ten przedni panel nie robi takiego wrażeniach jak na fotkach, za dużo plastiku...

Prawie 600 bym za nią nie dał , ale poniżej 400 robi się już ciekawie. Mógłbym chłodnicę wywalić na tył bez żadnych kombinacji.

Edytowane przez WormBoy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi