Gość Damikor Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Witam, Słyszałem, że ma być jakiś następca Orleansa, który ma być w 65nm wymiarze. Coś jak Windsor i Brisbane. Już nawet są dane na Wikipedii. Czy ktoś ma takiego procka? Czy wiecie kiedy będzie w sprzedaży? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Już są takie procki w PL przynajmniej 2-3 tygodnie. Kręcą sie podobnie jak Brisbane, no może ciut lepiej.... Ich zakup jest raczej nieopłacalny; poprostu warto dopłacić 20-30 zł i mieć "X2"... http://www.gral.pl/preview/AMD/AMDAthlon64...83.php?wywol=lm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 A jest coś wiadomo o Sparcie ?? kiedy będzie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Wiecie, że wcześniej tego nie zauważyłem? :lol: zasadnicze pytanie: kto to kupi? Chyba każdy głupi i nie głupi woli dopłacić do x2... btw wie ktoś jak to się kręci? :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) one były jeszcze duzo przed obnizkami AMD ;] O/C napewno lepsze .. ciekaw jestem jak z kontrolerem pamięci i L2 ;] mozliwe ze zrobili ta sama gafe co w Brisbane ;] Edytowane 4 Maja 2007 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Były, ale u nas ciężko dostępne, na rynek weszły chyba jakoś jednocześnie z brisbane, OC z tego co zerkałęm na XS bez jakiśch wybich osiągnięć. Więcej jak dobre sandiego nie umieją. Co do L2 to nie wiem, nie widzialem żeby ktoś sprawdzał, a w brisbane to nie gafa tylko celowe działanie które ma pozwolić na ulepszneie architeORT: ORT: ORT: ktury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkn0wn Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 chodzi o Lima Core? jak tak to posiadam model 3800+, ktory przy standardowym napieciu idzie z 2,4ghz na 3,0ghz. Na wiecej sobie nie pozwalam bo mam boxowe chlodzenie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) Tak, chodzi dokładnie o tego :) A jakie temp na boxowym chłodzeniu? Oc na standard V całkiem przyzwoite... :D Jak ktoś jeszcze ma procki 65nm Single Core to niech zapodaje wyniki, zrobimy jakieś zestawienie jak będzie więcej ;) Edytowane 4 Maja 2007 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkn0wn Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 A jakie temp na boxowym chłodzeniu?Mam Abita KN9 i nie powiem Tobie dokladnie bo w Everescie czy innych Speedfanach mam ciagle 60stopni, czy to w idle czy w stresie :) Najnowszy bios tego nie poprawia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 te 3 gigsy to czyms stabilnosc testowana ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) fajna zabawka ten procek :) Edytowane 10 Maja 2007 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) http://img215.imageshack.us/img215/3734/3100149kopia1ns1.jpg fajna zabawka ten procek :) widzę, że te procki to dobra alternatywa dla graczy :) jeszcze tylko kwestia ceny, bo pewnie ulegnie zmianie na ich korzyść względem 2 rdzeniówek Edytowane 10 Maja 2007 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 nie trzeba brac od razu 3800+. można przeciez brac 3500+ który ma mnożnik o ile dobrze pamietam 11x i kosztuje pare groszy mniej. jedyne co sie przydaje t płyta z wysokim HTT max chociaz z drugiej strony.. wysoki mnożnik sprawia ze nie jest to aż takie konieczne jedyne co jest ciekawe to to, że proce robią stabilne 3GHz przy powiedzmy 1,35V ale każde kolejne 50 MHz wymaga juz sporej dawki V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Milans: Jakie chłodzenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 WC ale myśle że na boxie tez by dał rade. Te proce grzeją się tyle co kot napłakał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...