jaruczek Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (Nie chwaląc się) wygrałem w konkursie Hypera zestaw bezprzewodowa klawiatura+mysz firmy Apollo Multimedia (model AM-5002). I tak - zainstalowałem sterowniki, ale mam problem z ustawieniem właściwości klawiatury - takie okienko jest co musze tam wpisać/dać? Proszę o porady dla nowicjusza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) instrukcji nie dawali.... definiujesz klawisze funkcyjne mozesz sobie ustawic zeby ci sie otwieral kalkulatror ;) wpisz sciezke C:\WINDOWS\system32\calc.exe a w drugim paint :lol: a jak nie chcesz to mozesz zostawic puste... :| Edytowane 4 Maja 2007 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 To okno konfiguracji dodatkowych klawiszy z klawiatury . Na samym pocz. mozesz ustawić jaki player ma się ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ć jak wciśniesz przycisk za to odpowiedzialny ( masz do wyboru CD player , WMP lub inny ulubiony player np. Foobar lub Winamp , jak zaznaczysz 3 opcję to w oknie poniżej podajesz scięzkę do pliku .exe odtwarzacza - np. x:/foobar2000/foobar2000.exe , gdzie X to litera dysku na którym jest zainstalowany player ) Dwa pozostałe okna skojarzone z 2 innymi przyciskami służą do uruchamiania aplikacji - scieżki do dwóch wybranych aplikacji podajesz w tych oto oknach . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruczek Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 No OK,ale zestaw mi nie dziala :/ naladowalem myszke,podlaczam "stacje" do PC, klikam connect najpierw w tej "stacji" a potem na klawiaturze, przez jakies 30 sekund miga dioda zielona i przestaje (jest ciagle swiatlo) no i nie dziala ani myszka ani klawiatura :/ Baterie do klawiatury napewno prawidłowo włożone (były dołączone), nic sie na niej nie świeci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Skoro się nic nie świeci, to znaczy że coś nie tak z zasilaniem. Spróbuj z innymi bateriami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruczek Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Wymienilem baterie w klawiaturze i nic... dalej nie dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruczek Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 pomóżcie,czyżby przysłali mi zepsuty zestaw? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...