Skocz do zawartości
jaruczek

Zestaw Multimedialny Apollo

Rekomendowane odpowiedzi

(Nie chwaląc się) wygrałem w konkursie Hypera zestaw bezprzewodowa klawiatura+mysz firmy Apollo Multimedia (model AM-5002). I tak - zainstalowałem sterowniki, ale mam problem z ustawieniem właściwości klawiatury - takie okienko jest

co musze tam wpisać/dać?

Proszę o porady dla nowicjusza ;)

post-144460-1178285459_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

instrukcji nie dawali....

definiujesz klawisze funkcyjne

mozesz sobie ustawic zeby ci sie otwieral kalkulatror ;)

wpisz sciezke C:\WINDOWS\system32\calc.exe

a w drugim paint :lol:

a jak nie chcesz to mozesz zostawic puste... :|

Edytowane przez greg505

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To okno konfiguracji dodatkowych klawiszy z klawiatury .

Na samym pocz. mozesz ustawić jaki player ma się ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ć jak wciśniesz przycisk za to odpowiedzialny ( masz do wyboru CD player , WMP lub inny ulubiony player np. Foobar lub Winamp , jak zaznaczysz 3 opcję to w oknie poniżej podajesz scięzkę do pliku .exe odtwarzacza - np. x:/foobar2000/foobar2000.exe , gdzie X to litera dysku na którym jest zainstalowany player )

Dwa pozostałe okna skojarzone z 2 innymi przyciskami służą do uruchamiania aplikacji - scieżki do dwóch wybranych aplikacji podajesz w tych oto oknach .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No OK,ale zestaw mi nie dziala :/ naladowalem myszke,podlaczam "stacje" do PC, klikam connect najpierw w tej "stacji" a potem na klawiaturze, przez jakies 30 sekund miga dioda zielona i przestaje (jest ciagle swiatlo) no i nie dziala ani myszka ani klawiatura :/

Baterie do klawiatury napewno prawidłowo włożone (były dołączone), nic sie na niej nie świeci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi