Skocz do zawartości
krystian_gracz

Chieftec Gps-450aa-101a

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem zapytać czy dobry wybór zrobiłem co do zasiłki bo rożne opinie chodzą co do tego Chiefteca na razie wszystko gra ale jak by co to mam na niego kupca za 150 ale co wtedy wybrać mogę dołożyć 100. Wielkie dzięki za odpowiedź.

Edytowane przez krystian_gracz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zasilacz bardzo dobry acz początkowo może wydawać się za głośny (ja w swoim zmieniłem wentyl na akasę amber)

zasilacz bez problemu ciągnie mojego configa czyli c2d podkręconego na 3,2 ghz i palita 7600gs @ gt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zasilacz bardzo dobry acz początkowo może wydawać się za głośny (ja w swoim zmieniłem wentyl na akasę amber)

zasilacz bez problemu ciągnie mojego configa czyli c2d podkręconego na 3,2 ghz i palita 7600gs @ gt

No mój nawet jakiś cichy model przy wyciskaniu mocy zagłusza go grafa. Więc na razie już nic nie kombinuje może tylko kiedyś zmienię wiatrak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

mam właśnie tego Chefteca i coś jest nie tak z zasilaniem na molexach (to chyba 12V), ponieważ, raz mam taką listewke z świecącymi diodami która chodzi przy 12V, w sklepie gdzie ja złożył sprzedawca podłączał ja przy mnie do zasilacza i świeciła, a w domu na szefie nie chce, a dwa to w wartościach napięcia na 12V pokazuje mi 9,4V.. czy tylko ja mam taki problem, czy to normalne? pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi