krystian_gracz Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) Chciałem zapytać czy dobry wybór zrobiłem co do zasiłki bo rożne opinie chodzą co do tego Chiefteca na razie wszystko gra ale jak by co to mam na niego kupca za 150 ale co wtedy wybrać mogę dołożyć 100. Wielkie dzięki za odpowiedź. Edytowane 5 Maja 2007 przez krystian_gracz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 wybór dobry, prąd będzie podawany bardzo stabilnie, cichy on nie jest, ale daje dobrą wentylację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 zasilacz bardzo dobry acz początkowo może wydawać się za głośny (ja w swoim zmieniłem wentyl na akasę amber) zasilacz bez problemu ciągnie mojego configa czyli c2d podkręconego na 3,2 ghz i palita 7600gs @ gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian_gracz Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 zasilacz bardzo dobry acz początkowo może wydawać się za głośny (ja w swoim zmieniłem wentyl na akasę amber) zasilacz bez problemu ciągnie mojego configa czyli c2d podkręconego na 3,2 ghz i palita 7600gs @ gt No mój nawet jakiś cichy model przy wyciskaniu mocy zagłusza go grafa. Więc na razie już nic nie kombinuje może tylko kiedyś zmienię wiatrak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmail Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Jest tu siedem zlącz HDD (mi potrzeba tylko 2) czy da sie je zamienic w 5 pinowe SATA(dodatkowe +3.3V)? Przydołoby sie przynjamniej 3 szutki więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 wystarczy kupić przejsciówki molex>sata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 10zł kosztuje taka przejściówka. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmail Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 a na aleegro sa po 2.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g2tech Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) A czy taki zasilacz pociągnie mojego kompa (opis w sygnaturze) tylko, że z kartą 8800gts 320mb ? Edytowane 13 Maja 2007 przez g2tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kater Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 A czy taki zasilacz pociągnie mojego kompa (opis w sygnaturze) tylko, że z kartą 8800gts 320mb ?Tak - jak się okazuje, te Chiefteci mogą zapodać do 29A na linii 12V, czyli spokojnie sobie dadzą radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) Witam i z góry przepraszam za odświeżanie tematu. Czy ten zasilacz uciągnie mój sprzęt z drobnymi modyfikacjami tj. GF8800GTX + kolejne 2GB ramu ? EDIT: Wielkie dzięki svende :) Edytowane 2 Listopada 2007 przez Pawel7332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 uciągnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaneda Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam, mam właśnie tego Chefteca i coś jest nie tak z zasilaniem na molexach (to chyba 12V), ponieważ, raz mam taką listewke z świecącymi diodami która chodzi przy 12V, w sklepie gdzie ja złożył sprzedawca podłączał ja przy mnie do zasilacza i świeciła, a w domu na szefie nie chce, a dwa to w wartościach napięcia na 12V pokazuje mi 9,4V.. czy tylko ja mam taki problem, czy to normalne? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 A ktory program Ci to 9,4V pokazuje ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blowy Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 witam. Czy ten zasilacz uciągnie quadcore 6600,GF8600GT, 2GB RAM i HD 500GB (bez o/c)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Czy leciutkie świerczenie tego zasilacza podczas gdy komputer jest obciążony jest niebezpieczne??. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...